Voriorsi hoće da dovedu Gasola, Toronto ga zove da ostane u Kanadi

Tražen je Španac u ligi

  • 1
Raptors Celtics Basketball Foto: Tanjug/AP

Golden Stejt Voriorsi su nedavno izgubili Kleja Tompsona na duži vremenski period, ali veruju da imaju potreban kvalitet da bi primamili Marka Gasola za novu sezonu.

Iskusni španski centar je nedavno rekao da ne razmišlja o slabim ekipama, već samo sa onim koje imaju najviše takmičarske ambicije.

Voriorsi imaju šampionski pedigre iz prethodnih godina, ali su konkretno prošle sezone bili jedna od najgorih ekipa u NBA, jer su "tankovali" zbog povreda glavnih zvezda, ali i odlaska Kevina Durenta.

Adrijan Vojnarovski javlja da su "Ratnici" izrazili interesovanje za Gasola, ali će i Toronto Reptorsi probati da ga vrate i daju mu novi ugovor.

U mesecima pred početak prelaznog roka za slobodne agente, bilo je čak nagoveštaja da će se Gasol vratiti u Evropu, ali je on sada i definitivno odbacio tu mogućnost.

Voriorsi se nadaju da će sa njim dobiti dubinu u ekipi, barem odbrambeno, iako Gasol već ima 35, a u januaru 2021. puni čak 36 godina.

Video: Džordan, pa sad i on: Lebron Džejms popušio tompus na konferenciji za medije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA