≫ 

Žene srpskog fudbala koje su najviše privlačile pažnju u 2020. godini

Tu su žene fudbalera, ali i atraktivne lepotice iz PR službe klubova

  • 7
Žene fudbalera Foto-montaža: Instagram sanjabebaaa/sofijamilo/tea_katai, ATA IMages, Pixabay

Zbog celokupne situacije sa pandemijom korona virusa, fudbal je definitivno jedna od najviše pogođenih sportskih grana u 2020. godini!

Na svu sreću, najvažnija sporedna stvar nije mnogo mirovala - za razliku od nekih drugih sportova, tako da i na kraju ove godine imamo listu žena koje su najviše privlačile pažnju u 2020, a koje su "usko vezane" za srpski fudbal.

Listu "predvodi" atraktivna voditeljka Crvene zvezde Tatjana Šajković koja je, bez obzira na pandemiju, i te kako imala posla u 2020. godini i prilikom svakog je blistala. Toliko da je letos privukla i veliku pažnju medija na Kipru.

Ruku pod ruku sa Tanjom ide i Sanja Kružević, PR Vojvodine, koja je u 2020. godini ponovo privlačila veliku pažnju - i u Srbiji i u regionu. Tu je i Marina Buljovčić, šefica PR službe Proletera i jedna od najlepših žena u srpskom fudbalu.

Njen Proleter je drugi deo 2020. godine završio kao hit šampionata na 6. mestu, a jedina loša stvar što se tiče Marine jeste ta da je bila zaražena virusom korona. Dobro je da ga je bezbolno preležala.

Snežana Borjan i Tea Katai su dve žene fudbalera koje su i te kako obeležile 2020. godinu. Prva je često bila u centru pažnje i zbog sjajnih odbrana Milana Borjana, ali i rata sa određenim delom navijača Partizana - pogotovo posle derbija.

Takođe, smiraj 2020. godine, kada je u pitanju Sneža Borjan, obeležio je veliki sukob sa potpredsednikom Partizana Vladimirom Vuletićem. S druge strane, Borjanova supruga je tokom 2020. često privlačila pažnju i provokativnim fotografijama na društvenim mrežama.

Snežana i Milan Borjan Foto: ATA images

Tea Katai će ovu 2020. godinu definitivno pamtiti po rođenju drugog sina, ali i skandalu koji je napravila početkom godine. Neprimeren komentar na račun nemira u SAD doveo je do toga da njen suprug Aleksandar dobije otkaz u Los Anđelesu. Ipak, Tea je postala kraljica među navijačima Zvezde zbog transfera koji je na leto usledio.

I Sofija Milošević će 2020. godinu pamititi po rođenju sina sa Lukom Jovićem. Ipak, Sofija i Luka su punili stranice svetske javnosti (pogotovo srpske) zbog kršenja karantina početkom pandemije. Ukratko - njih dvoje su tokom cele 2020. godine bili "vruća tema"

U nastavku pogledajte i galeriju fotografija pomenutih žena srpskog fudbala koje su najviše privlačile pažnju u 2020. godini.

Tatjana Šajković:

Sanja Beba Kružetić:

Marina Buljovčić:

Snežana Borjan:

Tea Katai:

Sofija Milošević:

Video: Ovi sportisti su ludo zaljubljeni u žene sa estrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    31. decembar 2020 | 21:20

    One su samo zene poznatih fudbalera ,mozeli se bar jedna izdvojiti po necem drugom,to bi me onda obradovalo osim sto su zene poznatih fudbalera

  • Kraj

    31. decembar 2020 | 21:27

    Cime su privlacile paznju

  • RS

    31. decembar 2020 | 22:29

    Tatjana pa jedo 10 mjesta praznih pa nek se redaju kako hoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA