TRANSFERI: Bivši štoper Zvezde prešao u Olimpiju, Junajted je hit dana (FOTO)

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport...

  • 2

Završen je još jedan dan letnjeg prelaznog roka, a glavna tema je bio Mančester junajted. Odnosno, Bastijan Švajnštajger i Morgan Šniderlin, mada ne treba zaboraviti ni interesovanje za Edinsona Kavanija.

Hvala Vam što ste bili uz Telegraf Sport. Ovo su najbitnije vesti dana: Ljajić u Sitiju, Maksimovića traži Fjorentina, a Roma Džeka. Stefan Mitrović ide u Španiju, De Brujne u Sitiju...

22.30 - ZA KRAJ, BIVŠI ŠTOPER ZVEZDE JE NOVI ČLAN OLIMPIJE

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dejan Kelhar karijeru će nastaviti u ljubljanskoj Olimpiji, s kojom je potpisao trogodišnji ugovor.

- Kada smo izgubili bitku s kazahstanskom Astanom za Branka Ilića, želeli smo u klub da dovedemo čoveka koji bi po znanju i profesionalizmu bio sličan njemu. Kelhar je jedan od najboljih slovenačkih fudbalera u poslednjoj dekadi. Ima mnogo iskustva i daće dobar primer mladim fudbalerima u ekipi - rekao je generalni direktor Olimpije Ranko Stojić za Rtvslo.si.

21.51 - ARSENAL KUPUJE NA OLD TRAFORDU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Arsen Venger je navodno već poslao ponudu Junajtedu tešku 10 miliona funti za štopera Džonija Evansa. Iskusni 27-godišnji Evans ima još jednu godinu ugovora što Tobdžije pokušavaju da iskoriste. Takođe, očekuje se da Otamendi stigne na Old Traford i da Evans neće biti u prvom planu.

21.42 - LIVERPUL PRONAŠAO ZAMENU ZA STERLINGA

Brendan Rodžers ne želi da napravi grešku od prošle sezone kada je novac od prodaje Luisa Suareza potrošio na nekolicinu bezvrednih fudbalera. Sada, kada Liverpul proda Sterlinga, celokupan novac u iznosu nešto više od 60 miliona evra uložiće za dovođenje Marka Rojsa iz Dortmunda.

21.30 - BIVŠI IGRAČ JUNAJTEDA U RAJO VALJEKANU

Aleks Ferguson ga je doveo kao beskućnika na Old Traford, a Bebe nije opravdao očekivanja. Selio se po pozajmicama, kao i sada kada će kao pozajmljen igrač Benfike pojačati Pčelice. Verovatno će postati klupski drug sa Stefanom Mitrovićem.

21.14 - STEFAN MITROVIĆ SE SELI U ŠPANIJU?

Foto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

Lokalni španski mediji prenose da je reperezentativac Srbije Stefan Mitrović na meti Rajo Valjekana. On je trenutno član Frajburga, a u Primeri je uspešno igrao za Valjadolid.

20:43 - ARŠAVIN U KUBANU

Još jedna potvrda o pisanju od pre nekoliko dana je stigla. Andrej Aršavin je novi igrač Kubana iz Krasnodara. Iskusni 34-godišnji Rus je prošao lekarske preglede i potpisao jednogodišnji ugovor.

20:19 - EL ŠARAVI POTPISAO ZA MONAKO

Kao što se i pretpostavljalo, Stefan El Šaravi je postao novi član Monaka. On je u ponedeljak prošao lekarske preglede i potpisao ugovor, a transfer je koštao 16 miliona evra.

 

19:54 - DŽENKINSON POTPISAO NOVI UGOVOR, PA OTIŠAO U VEST HEM

Karl Dženkinson je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Arsenalom, ali je odmah prosleđen na jednogodišnju pozajmicu u Vest Hem, gde je proveo i prethodnih šest meseci.

19.29 - DE BRUJNE U SITIJU?

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Britanski Telegraf pustio je u etar informaciju da su Građani spremni da ponude 70.000.000 evra za  napadača Volfsburga Kevina De Brujna. Podsetimo, Belgijanac je bio član Čelsija, ali se nije ''snašao'' kod Murinja.

19.03 - SABATINI DOŠAO PO DŽEKA

Sportski direktor Rome viđen je na mančesterskom aerodromu, a italijanski medji su Džeka predstavili kroz seksi Amru Silajdžić. Detaljnije PROČITAJTE OVDE.

18.28 - VOLFSBURG NE DA PERIŠIĆA

Hrvatski fudbaler želi da napusti Vukove i pojača Inter, ali Volsburgu nije hitno da ga proda.

- Mi ne moramo da prodamo Perišić. perišić želi da ode, ali to je priča sa ''jednom stranom''. Inter jeste stupio u kontakt s njim, ali mi znamo šta radimo - rekao je sportski direktor Volsburga Klaus Alofs.

17.51 - KLAUDIO RANIJERI PREUZEO LESTER

Kako engelski mediji prenose, italijanski stručnjak je preuzeo Lester. To je njegov povratak u PL još od 2004. kada je dobio otkaz u Čelsiju. I na poslednjem poslu je otpušten - vodio je selekciju Grčke. Jedan od kandidata za klupu "lisica" bio je i Predrag Preki Radosavljević.

17.44 - KAVANI PONOVO U ŽIŽI JUNAJTEDA

Tokom prethodnog zimskog prelaznog roka, ali i tokom prolećnog dela šampionata, Edinson Kavani je bio meta Mančester junajteda koji je danas doveo dva pojačanja. Kako ugledni Gardijan prenosi, Urugvajac je prioritet Luja van gala koji je ovog leta ostao bez Van Persija i Falkaa. Podsetimo, Kavani je postigao 18 golova na 30 mečeva.

17.31 - ŠĆEPOVIĆ U PRIMERI

Bivši fudbaler Partizana, a sada Seltika, Stefan Šćepović ima ponudu Las Palmasa. Šćepović ima važeći ugovor sa Seltikom do 2018. godine, a na 18 mečeva postigao je četiri gola.

16:45 - ATLETIKO HOĆE GECEA Mario Gece ne dobija previše šanse u Bajernu iz Minhena i sve više se pominje da će napustiti klub. Kao jedan od zainteresovanih za njegove usluge javio se Atletiko Madrid koji traži zamenu za Ardu Turana.

16:30 - IMOBILE PROMOVISAN U SEVILJI

Italijanski napadač Ćiro Imobile promovisan je kao novo pojačanje Sevilje. Bivši igrač Borusije je uspešno prošao lekarske preglede.

16:19 - LENS STIŽE U SANDERLEND

Džermejn Lens se dgovorio sa "crnim mačkama" oko prelaska u njihove redove iz Dinamo Kijeva. Holandski reprezentativac je bio želja trenera Dika Advokata, a Sanderlend će morati da plati 9 miliona funti za njegove usluge Kijevljanima.

16:01 - RIČARDS NEGIRA DA JE ODGOVORIO DELFA OD TRANSFERA

Bivši igrač Mančester Sitija, a sada član Aston Vile, Majka Ričards, negirao je da je on savetovao kapitena tog kluba Fabijana Delfa da odbije prelazak među "građane", iako su dva kluba bila postigla dogovor oko transfera.

15:44 - ZVANIČNO: TEVEZ SE VRATIO U BOKU JUNIORS Juventus je izdao saopštenje o prodaju Karlosa teveza Boki juniors. Transfer je koštao 6,5 miliona evra koji će morati da budu uplaćeni odjednom.

 

15:28 - LIVERPUL SPREMA PARE ZA BENTEKEA

U Liverpulu zadovoljno trljaju ruke, iako su ostali bez Rahima Sterlinga. Oni će deo novca od njegovog transfera utrošiti na dugugodišnju želju Kristijana Bentekea iz Aston Vile. Njegova otkupna klauzula je 30 miliona funti i očekuje se da će je "crveni" aktivirati.

15:10 - JUNAJTED PROMOVISAO I DRUGO POJAČANJE U ISTOM DANU

Posle Bastijana Švajnštajgera "crveni đavoli" su promovisali i Morgana Šniderlina kao novo veliko pojačanje. Francuz je četvrti igrač koji je ovog leta stigao na "Old Traford", jer su uz njega i Nemca došli još Darmijan i Depaj.

14:57 - AJAKS POZAJMLJUJE IGRAČA ARSENALA

Jaja Sanogo koji i sledeće sezone neće dobiti mnogo prilike u timu Arsenala, mogao bi na jednogodišnju pozajmicu u Ajaks, koji je veoma zainteresovan da ga dovede.

14.41 - ČELSI JURI ZVEZDU KOPA AMERIKA

Čarls Aranguiz iz Čilea skrenuo je na sebe pažnju evropskih klubova posle odličnih igara na Kopa Amerika. Čelsi je spreman da plati 8 miliona funti brazuilskom Internacionalu za 26-godišnjeg vezistu. Pored "plavaca" Čileanca bi hteli i Mančester Siti i Arsenal.

14:33 - JUNAJTED PREDSTAVIO ŠVAJNŠTAJGERA Bastijan Švajnštajger je promovisan kao novi igrač Mančester junajteda. Potpisao je ugovor na tri godine, a "crveni đavoli" su ga platili 14,4 miliona funti.

 

14:20 - GURKUF SE VRAĆA U MATIČNI KLUB

Joan Gurkuf, nedokazana nada francuskog fudbala, trenutno je bez kluba posle isteka ugovora sa Lionom. Međutim, možda se vrati u Bordo u kome je pružao najbolje partije, a protiv toga ne bi imao ništa protiv ni trener "žirondinaca" Vili Sanjol.

14:13 - HANOVER NAŠAO NAPADAČA

Nemački klub je izrazio interesovanja da kupi napadača Sent Etjena, Mevluta Erdinga koji već godinama važi za jednog od najubojitijih fudbalera u Francuskoj. Spremni su za njega da plate 5 miliona evra.

14.00 - ČUKARIČKI PREDSTAVIO ČETVORICU NOVAJLIJA

Novi igrači Čukaričkog golman Nikola Petrić, igrači sredine terena Saša Jovanović i Branislav Petrić i štoper Marko Ranđelović zvanično su predstavljeni na konferenciji za novinare u klubu na Banovom brdu.

Foto: fkcukaricki.rs Foto: fkcukaricki.rs

13.45 - DE HEA U AVIONU S JUNAJTEDOM

Ekipa Mančester junajteda polazi na predsezonsku turneju po Aziji, a sa njom kreće i golman David de Hea, za kog se navodno još čeka ponuda madridskog Reala. Očekivalo se da će španski klub poslati zvaničnu ponudu posle prodaje Ikera Kasiljasa.

13.20 - STEFAN SAVIĆ U ATLETIKU?

Navodno, trener madridskog Atletika Dijego Simeone postavio je kao prioritet dovođenje Stefana Savića iz Fiorentine. Pretpostavlja se da će španski klub ponuditi 15 miliona evra.

13.00 - ASMIR BEGOVIĆ U ČESIJU!

Najnovija vest je da je golman Česlija Asmir Begović potpisao za Čelsi. Podsetimo da je pre nekoliko nedelja ekipu napustio Petr Čeh.

- Hteo bih da se zahvalim svima u Stoku, a posebno navijačima koji su učinili mojoj porodici i meni da se ovde osećamo dobrodošlo. Bilo je mi sjajno u klubu, ali osećam da je ovo prilika za mene da nastavim svoj igrački razvoj - rekao je BiH fudbaler.

Ugovor je potpisan na četiri godine.

12.35 - RODŽERS POTVRDIO: STERLING IDE!

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers potvrdio je da će mladi engleski reprezentativac Rahim Sterling napustiti klub i preseliti se u Mančester Siti.

- Situacija je veoma jednostavna, dva kluba su se dogovorila i Rahim će posle lekarskih pregleda preći u Siti - izjavio je Rodžers na konferenciji za medije u Bangkoku, gde Liverpul započinje turneju po Aziji i Australiji.

Engleski mediji prenose da je transfer vredan 49 miliona funti.

12.25 - SERHIO RAMOS NOVI KAPITEN RELA!

Prema najnovijim informacijama, defanzivac madridskog Reala Serhio Ramos nasledio je kapitensku traku nakon odlaska Ikera Kasiljasa.

Ovim je i definitivno stavljena tačka na pregovore sa Mančester junajtedom, sa kojim je Španac nedeljama unazad povezivan.

Opširnije OVDE.

12.05 - MAKSIMOVIĆA TRAŽI I FIORENTINA

Srpski fudbalski reprezentativac Nikola Maksimović veoma je tražen ovog leta na Apeninima, a posle Napolija i Milana u trku se uključila i Fiorentina.

Kako navodi "Tutosport", klub iz Firence spreman je da kao deo dogovora uključi Nenada Tomovića, koji ulazi u poslednju godinu ugovora, a ima platu od tri miliona evra.

Mediji prenose i da je Torino odbio 12 miliona evra od Napolija za nekadašnjeg štopera Crvene zvezde.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

11.40 - BARSELONA NE FERMA POGBU

Nakon prve ponude Barselone koju je Juventus odbio za Pola Pogbu, šampion Evrope obavestio je svetsku javnost da francuski napadač nije više predmet interesovanja katalonskog kluba. Bar za sada.

- Pogba nije prioritet Luisa Enrikea, ali ćemo ga imati u vidu u budućnosti - rekao je predsednik kluba Džozep Bartomeu.

11.20 - ĆERĆI U BUNDES LIGI?

Alesio Ćerći nije u planovima Siniše Mihajlovića u Milanu, gde je 28-godišnji fudbaler na 18-mesečnoj pozajmici iz Atletiko Madrida. Svoju šansu vide Bajer Leverkuzen i Šalke.

Ćerćiju je ostalo još godinu dana pozajmice "da odradi".

11.00 - LJAJIĆ U SITIJU?

Prema informacijama "Rai Sporta", sportski direktor Rome Valter Sabatini nalazi se u Mančesteru, gde se sastao sa kolegama iz Sitija ne bi li napravio dogovor, koji će podrazumevati transfer srpskog igrača u premijerligaški klub.

Dogovor će verovatno podrazumevati da iz engleskog grada ka Rimu krene Edin Džeko, koji se već neko vreme pominje kao želja "vučice".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

10.30 - PANTIĆ U VITESEU

Fudbaler Partizana Danilo Pantić nastaviće karijeru u holandskom Viteseu.

Opširnije OVDE.

10.20 - LIVERPUL HOĆE ČIČARITA!

Meksički fudbaler mogao je da nastavi karijeru u Sevilji, koja se ipak opredelila za Ćira Imobilea, a takođe se spominjao i Orlando Siti.

Ipak, prema pisanju "Gardijana", klub sa Enfilda traži rešenje zbog vrlo izvesnog odlaska Rahima Sterlinga.

10.00 - VOTFORDU STIŽE SEDMO POJAČANJE

Bendžamin Stambuli samo treba da prođe lekarske preglede kako bi postao igrač Votforda.

Francuski vezista je imao razočaravajuću sezonu u Totenhemu, koji bi trebalo novom premijerligašu da ga prosledi za oko četiri miliona funti.

Podsetimo, Votford je već doveo 6 pojačanja: Židrius Arlauskis (Steaua), Sebastijan Prodl (Verder), Matej Vidra (Udineze), Žoze Holebas (Roma), Valon Behrami (Hambrug), Etijen Kapue (Monpelje).

9.45 - JUNAJTEDOVE NOVE ZVEZDE VEĆ NA TRENINGU

Novi igrači Mančester junajteda Bastijan Švajnštajger i Morgan Šnajderlin će već ovog ponedeljka trenirati pod komandom Luja van Gala.

9.30 - KASANO IMA SAMO JEDNU ŽELJU

Iskusni 33-godišnii fudbaler je prema rečima svog agenta Đuzepea Boca, odbio veliki novac samo da bi ponovo zaigrao u Sampdoriji.

- Na njegovom srcu je tetovirana Sampdorija. On se i dalje kaje zbog onog što se desilo pre pet godina - rekao je agent, aludirajući na incident kada je igrač uvredio tadašnjeg predsednika kluba Rikarda Garonea.

- Sećam se da me je tada pitao da li postoji šansa do ostane u Đenovi i za manji ugovor, ali je Sampdorija tada odlučila da je vreme da ga proda Milanu i ništa tu nismo mogli da uradimo. Njegova ljubav prema Sampdoriji nikada nije prestala, a i sada je aktivna. Čekamo poziv tog kluba, želmo da Antonio obuče plavi dres i zbog toga smo pre nekoliko dana odbili tri unosne ponude iz insotranstva - rekao je Boco.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hpiuhsevnt79yeap9yeg;o

    13. jul 2015 | 18:40

    Begovic kaze da hoce da unapredi karijeru? Kako to da ucini kad ce samo da greje klupu? Zna se koje prvi golman.

  • Rajko

    13. jul 2015 | 22:32

    Konacno normalno pojacanje za Liverpul...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA