Zvezdaš i partizanovac na listi mladih napadača koji će vam pomoći da osvojite titulu na ''Football manager-u 2017''

Dvojica Srba se našli u ozbiljnoj analizi ove poznate igrice

  • 0

Igrači ''Football managera-a'' s nestrpljenjem su čekali da izađe najnovija ''2017'' verzija, a verujemo da su mnogi rekli zbogom društvu, devojci, porodici, pa čak i ženi, onog trenutka kada je magični CD bio u njihovim rukama.

Otuda i ne čudi što na svakom ''ćošku'' nalećemo na kratke vodiče i detaljne analize ove igrice. Jedna od najboljih analiza svakako je ona koju je odradio ''FM Scout'', a mi ćemo se trenutno baviti napadačima.

>>> Bio je zvezda ''Football manager-a'' i veliki talenat Zvezde, a sada je Lalatovićeva želja u Čuki (VIDEO)

>>> ''Football manager'' uvrstio bivšeg fudbalera Zvezde među 20 najboljih!

U njihovoj analizi najboljih klinaca u navali, našla su se i dvojica Srba - Luka Jović i Dušan Vlahović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Jovića iz Benfike možete dovesti za 850.000 evra i pristaće da igra za platu od 6.6 hiljada na nedeljnom nivou. S druge strane, Vlahović košta oko 120.000 evra i zarađuje mizeran novac. Toliko mizeran da nas je sramota i da pomenemo.

Mustafa Babadidi iz Gombe Junajteda, Seku Koita iz US Kita, Mozes Džon iz Porta Mateo Stopa iz Novare, Andre iz Santosa...Njih petorica su najeftniji mladi napadači koje možete dovesti. Prvi je besplatan, drugi košta 1.000, a ostala trojica po 2.000 hiljade.

Nasuprot njima nalaze se Marlos Moreno iz Mančester Sitija (10.5 miliona), Timo Verner iz Lajpciga (11.5 miliona), Bri Embolo iz Šalkea (14. 8 miliona), dok su dvojica najskupljih Keleči Ihenačo iz Sitija i Markus Rašford iz redova Junajteda. Obojica koštaju po 22 miliona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA