BOŽOVIĆ PORUČUJE: Što se više spletkari, naša moć je sve veća! Od 7 miliona ljudi čak 5 navija za Zvezdu!

Trener crveno-belih održao konferenciju za medije povodom meča sa Čukaričkim

  • 36

Nije trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović govorio samo o narednom protivniku - Čukaričkom - na konferenciji za medije pred prvi polufinalni meč Kupa Srbije.

Iskusni stručnjak dotakao se atmosfere u srpskom fudbalu i istakao da igrači moraju da budu jedinstveni jer se protiv njihovog kluba, kako je rekao, "vodi velika propaganda".

>>> Fudbaler Čukaričkog poželeo Zvezdi titulu pred njihov duel u polufinalu Kupa!

- Čekaju nas dve teške utakmice protiv Čukaričkog. Oni imaju kvalitet a kup im je način da izadju u Evropu. Ako želimo duplu krunu moramo sutra da ostvarimo dobar rezultat pa da u revanšu na svom terenu prodjemo u finale. Dobar rezultat je da se ne izgubi. Siguran sam da nam neće biti lako - rekao je Božović i nastavio:

- Meč na Banovom Brdu neće odlučiti finalistu, iako će moja ekipa dati sve od sebe. računam na sve igrače, jedino je problem povreda Mihaila Ristića. On najverovatnije neće biti u konkurenciji zbog udarca koji je dobio u mišić.

Zatim se osvrnuo i na tu negativnu atmosferu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Bolje da ćutim da se ne bi posle pisala saopštenja. Dovoljno smo već u blatu. Stvorila se mnogo ružna atmosfera u Srbiji oko fudbala. Nije ni čudo što nema navijača kada ništa lepo ne možete da pročitate o fudbalu. Ne treba nama nikakav inat, Crvena zvezda je najveći klub u Srbiji i zato treba da pobeđujemo.

- Dve godine smo prvi, dve godine nameštamo utakmice, dve godine smo državni projekat. Crvena zvezda ima veliku moć i u narodu od sedam miliona ljudi, pet miliona navija za Zvezdu. Plus dijaspora. To je velika moć i što se više spletki pravi naša moć je sve veća.

Božović je naveo da je ekipi potrebna velika podrška navijača zbog, kako je naveo, propagande na kojoj bi pozavideo i (ministar propagande Trećeg Rajha) Jozef Gebels.

- Nije lepa atmosfera koja se pravi protiv mene i stranaca. Pravi navijači moraju da znaju da ima mnogo iskonstruisanih tema i 'botova'. Nije bitno ko je trener nego da Crvena zvezda bude prva. Kada se završi prvenstvo i podvuče crta, onda ćemo da analiziramo, a sada je potrebno jedinstvo - rekao je popularni Grof.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica69

    25. april 2017 | 15:31

    Ako popijes jednu kaficu 3 u 1 mozda ti se malo razbistri pa ne pricas ovakve gluposti.I ne vredjaj srpsku intelegenciju.

  • M.D.

    25. april 2017 | 15:27

    Pogledaj te kako je tuzno lice Lalatovica posli poraza od zvezde.

  • mire

    25. april 2017 | 14:00

    Crnogorac, iskuliraj.. Nismo svi romi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA