NOVI SEKSI VIDEO: Snajderova Jolante u ulozi striptizete! (VIDEO)

Turski klub pored Snajdera i Drogbe dobio veliko "pojačanje", naime, "priključila" im se Veslijeva supruga Jolanta Kabau, koja opet ima još jedan eksplicitni video, samo što sada igra uz šipku, na šanku, "mušterijama" u krilu...

  • 0

Galatasaraj je trenutno možda najpoznatiji klub na svetu i tim o kojem se najviše priča. Turski klub je doveo dva velika pojačanja − Veslija Snajdera i Didijea Drogbu.

Mada možda i njih dvojica već polako padaju u senku trećeg velikog "pojačanja", pošto će se put Turske uskoro zaputiti i Snajderova kontraverzna i seksepilna supruga Jolante Kabau, koja je jedna od najlepših žena fudbalera na svetu.

Jolante je jednom pilikom u januaru, iz nehata, zamalo prekinula svakakvu priču o transferu svog supruga u tim iz Istanbula, pošto je na internetu osvanuo njen provokativan video iz serije "Turska devojka", a sada je opet privukla pažnju... Možda opet iz nehata?!

Nedavno se na internetu pojavio još jedan provokativni video u kom slobodoumna glumica i TV voditeljka "tumači" ulogu striptizete, koja pleše mušterijama u krilu, igra na šanku, igra uz šipku... Da li sada navijači tima iz Istanbula opet neće hteti Snajdera ili će ipak ostati imuni na "talente" koje ima da pokaže Jolante?!

A ako se ne sećate kakva joj uloga bila u turskoj seriji, imate priliku da opet pogledate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA