STAMENKOVIĆ: Odugovlačenje i valjanje fudbalera Partizana

- Da nije bilo pomoći sa strane u nekim trenucima ne bi mogli da priđu golu - rekao je trener Slobode posle poraza od crno-belih

  • 2

Trener Slobode Ljubiša Stamenković bio je vidno nezadovoljan ishodom utakmice u kojoj je njegova ekipa poražena od Partizana sa 1:2.

- Partizan nije imao snage, na kraju smo videli i odugovlačenje i valjanje. Da nije bilo pomoći sa strane u nekim trenucima ne bi mogli da priđu golu. Ipak, u ovakvoj fantastičnoj atmosferi, za koju su zaslužni navijači oba kluba, ne treba pridavati pažnju nekim nebitnim stvarima - kazao je Stamenković.

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je posle večerašnje pobede nad Slobodom u Užicu da je njegova ekipa od prvog do poslednjeg minuta znala šta želi.

- Odigrali smo takmičarski, znali smo šta hoćemo, tražili smo tri boda. Rival nam je bila raspoložena Sloboda koja ima veoma dobru ekipu. Za nas je Sloboda tradicionalno nezgodan protivnik. Ovo nam je prva pobeda na stadionu u Užicu  kazao je Rašović posle meča.

Partizan je večeras slavio sa 2:1, za razliku od prethodna dva gostovanja u Užicu, kada je remizirao i doživeo poraz.

Večerašnji meč dobio je i epitet istorijskog pošto je prvi koji je odigran pod svetlošću reflektora u Užicu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    15. septembar 2013 | 10:07

    Piskavac, pogledaj kakve ste golove primili, a kakav ste dali!!! Pa onda pričaj!!!

  • stojke

    15. septembar 2013 | 18:00

    Dali slucajno pogodak a Partizan iz dve akcije i jos Kojic promasio 100% sansu pri kraju...Zao nam je sto Zvezdi nisi ucinio uslugu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA