≫ 

Janko okuplja tenisku elitu u Beogradu: Lajović, Troicki, Kecmanović, dolaze i Ćorić i Čilić...

Janko zaista okuplja najbolje što ovaj deo sveta ume da pruži

  • 3
Janko Tipsarević Foto: Twitter.com

Tako će na terenima Sportskog centra Olimp od 15. juna na Istočno-evropskom šampionatu zaigrati mnoga velika i poznata lica "belog sporta".

Borna Ćorić i Marin Čilić, hrvatski predstavnici će svakako biti zvučna imena, koja će učestvovati na spektaklu od šest nedelja.

Dva i po meseca će potrajati Tipsarevićeva organizacija takmičenja koje se javilo kao ideja zbog pandemije korona virusa, budući da se u tom delu sezone teniseri "šaltaju" sa sezone šljake na travnate podloge.

Umesto toga, Viktor Troicki, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Hamad Međedović i Danilo Petrović će uz Olgu Danilović i Ivanu Jorović predstavljati Srbiju.

Ričard Berankis, Nikoloz Bazilašvili, Damir Džumhur, Tamara Zidanšek i Danka Kovinić su tu takođe kao još neka od poznatih "faca".

Format turnira je da se igra po grupama. U svakoj od grupa će biti po četiri igrača (od 32). Prolaze najbolja dva iz svake od grupa, priključuju im se dobitnici vajld karti u narednoj nedelji, a onda posle druge nedelje sledi pauza da bi nastupale teniserke.

Nakon svega sledi "masters nedelja" sa po 16 takmičara kada se dobijaju pobednici.

Video: Zimonjić kao mašina! Odgovorio na Noletov izazov i zadao svima redom zadatak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA