≫ 

Poznata satnica Đokovićevog meča 2. kola na Šatrijeu, Lajović sprema "osvetu" za Đerea

Poznat je raspored za četvrtak

  • 3
Novak Đoković

Foto: AP/Tanjug

Najbolji teniser planete Novak Đoković dobio je okviran termin za meč drugog kola Rolan Garosa koji igra protiv Rikardasa Berankisa.

Đoković će se na terenu Filip Šatrije boriti za treću rundu, a njegov meč će biti treći na Šatrijeu po programu.

Vremenski, njegov okršaj verovatno neće početi pre 14, 14.30, ali zavisi od toga kako će i koliko dugo igrati dva ženska para: Jelena Ostapenko i Karolina Pliškova, odnosno Ana Bogdan i Sofija Kenin.

Meč između Pliškove i Ostapenko ima potencijal da potraje malo duže.

Posle Đokovića i Berankisa, na Šatrijeu će se naći i Pablo Kuevas i Stefanos Cicipas koji je u utorak "jedva preživeo" Haumea Munara.

Novak je do drugog kola prošao laganom pobedom u tri seta nad Šveđaninom Mikelom Imerom, dok je Litvanac savladao Uga Delijena maksimalnim brojem setova.

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, Dušan Lajović će u slično vreme na teren protiv Kevina Andersona, na terenu broj 9, dok će Nikola Milojević na "desetki" igrati protiv Aljaža Bedenea.

 

Da podsetimo, Milojević je prošao do drugog kola pobedom nad Filipom Krajinovićem, a Dušan Lajović će posle trijumfa nad Mađerom iz Italije probati da "osveti" Lasla Đerea koga je Anderson porazio na startu turnira.

Video: Noleta sačekao fan sa srpskom zastavom nakon plasiranja u 2. kolo Rolan Garosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    30. septembar 2020 | 19:34

    Sokole Srpski ticu ,ono sto su sokolu nebeska prostranstva to su tebi teneski tereni ,on vlada na nebu a ti na terenu,Lep pogled i srecno!!!!!

  • Ufatu traktor

    30. septembar 2020 | 21:24

    Kad mu u polufinalu otkriju koronu i eliminisu ga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA