≫ 

Olgi puno srce posle plasmana na AO, veliča Đokovića: Hvala mu za pripreme, za sve što radi za nas

Naša tensierka će se prvi put takmičiti na nekom grend slem turniru

  • 2
predrag danilović Foto: MN Press

Srpska teniserka Olga Danilović ispunila je san: prvi put u karijeri se plasirala na jedan grend slem turnir. Ona je u trećem kolu kvalifikacija za Australijan open, u Dubaiju, savladala Indijku Rainu Ankitu i tako obezbedila sebi put u Melburn, gde će se prvi put naći u glavnom žrebu jednog od turnira "velike četvorke".

Razumljivo, njenoj sreći nije bilo kraja...

- Presrećna sam što sam prvi put izborila plasman za glavni žreb gren slema, pogotovo što je prethodna sezona bila teška, neizvesna, jednom rečju haotična zbog svega što nam je doneo virus korona. Nije bilo turnira, nije bilo puno mečeva, čak i pripremni period za 2021. nije bio onakav kakv obično biva za start jedne takmičarske godine - izjavila je Olga za sajt teniskog saveza Srbije.

Olga je naglasial ulogu Novaka Đokovića u njenoj pripremi, zahvalila se našem najboljem teniseru uz kojeg se, u njegovom sportskom centru, spremala za ove kvalifikacije.

- Verovala sam u svoj rad, u sebe i pripreme koje sam zahvaljujući Novaku Đokoviću imala u Teniskom centru Novak zajedno sa trenerima Borisom Bošnjakovićem, Kristijanom Šnajderom i Vladom Radonjićem. Velika zahvalnost Novaku za sve što je učinio i čini, a na nama je da se borimo i opravdamo svu njegovu ljubav, zalaganje i sve što radi za boljitak svih nas. Partijama i pobedama u Dubaiju sebi sam priuštila najbolji mogući rođendanski poklon, a to je da ću 20. rođendan dočekati i proslaviti u Australiji - istakla je Danilovićeva koja će 23. januara 2021. obeležiti dve decenije od rođenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    13. januar 2021 | 14:01

    A ok je !!! tata Predrag Danilović bivsi košarkaš 👍👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA