≫ 

Đoković otkrio trik za bolju igru na terenu i poručio: Voleo bih Džordana da izvedem na večeru!

Nole razgovarao sa dečakom iz Srbije Andrijom Mihajlovićem kom je dao odgovore na tri pitanja

  • 1
Novak Đoković Printskrin: Twitter/Australian Open

Najbolji svetski teniser Novak Đoković razgovarao je za zvaničan sajt Australijan opena u kom je otkrio jedan od trikova koji mu pomažu da izgleda bolje na terenu.

Đoković je nedavno, podsetimo, osvojio svoj 9. Grend slem u Melburnu, a razgovor sa Noletom pravio je dečak iz Srbije Andrija Mihajlović.

Na pitanje šta radi na terenu da bi bolje igrao, Đoković je rekao:

- Fokusiram se na disanje. Stalno dišemo, ali nikad o tome ne razmišljamo. Kada počneš da razmišljaš o tome i fokusiraš se, onda možeš da poboljšaš funkcionisanje i to je jedan od najlakših trikova da se fokusiraš.

Pričao je Novak i o porodici i sportovima koje voli pored tenisa.

- Imam dvoje divne dece, Stefana koji ima šest godina, Taru, ima tri. Provodim najviše vremena sa njima. Volim ostale sportove, dosta vremena u detinjstvu proveo sam u planinama, skijao sam dosta. To je divan sport, lep je osećaj spustiti se niz planinu, to je možda omiljeni sport posle tenisa. Onda slede svi sportovi sa loptom, fudbal, košarka, rukomet… Volim golf - istakao je Đoković koji je dodao da bi od slavnih ličnosti voleo Majkla Džordana da izvede na večeru.

Video: Novak zasmejavao navijače i Medvedeva, pa završio s izjavom ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    23. februar 2021 | 11:16

    Pročitajte više puta ovaj tekst draga omladino! Pustite rastu ,krastu baku praseta i ostale(namerno mala slova ovih). Veliki Novak neka vam bude zvezda vodilja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA