Drugi čovek Australije priznao grešku sa Novakom: Mislio sam da će to biti gem, set, meč, ali...

Da li ovo znači da ga neće dirati i da će Đoković igrati AO?

  • 8
Novak Đoković Barnabi Džojs Foto-ilustracija: Tanjug/AP, Profimedia/AFP/WILLIAM WEST

Zamenik premijera Australije Barnabi Džojs priznao je da je pogrešio u vezi sa Novakom Đokovićem, posle njegove velike pobede na sudu, i tako je snažno nagovestio da prvi reket sveta neće biti deportovan!

Drugi komandant zemlje priznao je da je napravio "pogrešan poziv" tako što se zalagao da aktuelni šampion Melburna bude izbačen iz Australije zato što nije vakcinisan.

Ovo priznanje sugeriše na to da ministar za imigracije Aleks Hok, koji je inače i u utorak propustio šansu da ga deportuje, na kraju neće poništiti odluku Federalnog okružnog suda da Novaku prihvati vizu.

- Pogrešno sam shvatio. Mislio sam da će to biti gem, set, meč, da on nije duplo vakcinisan i da ćemo ga zamoliti da ode. Pogrešio sam, okej. Neću  se ponovo pretvarati da sam advokat - poručio je Džojs.

Podsetimo, zamenik premijera je nedavno imao šokantnu izjavu kada je u pitanju Đoković - i to u trenucima kada je krenuo haos oko srpskog tenisera.

- Ukoliko Đoković nije ispunio adekvatno sve formulare, onda je jasno da suverenitet naše zemlje ne shvata ozbiljno. Neko je sigurno pogrešio, a ukoliko nije rekao svu istinu tokom provere dozvole za izuzeće, krivac je gospodin Đoković. Ne možete samo da lutate po svetu zato što ste stvarno bogati i misliti da ste iznad zakona druhgih nacija - istakao je Džojs.

Video: Srđan Đoković o Novakovoj motivaciji: Oni ne znaju šta su učinili! Sad će osvojiti još 10 GS!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    11. januar 2022 | 08:37

    Nole igra najbolje kada je 0-2 u setovima, onda te mrcvari satima, u vašem slučaju danima i na kraju 3-2 za NOLETA 😁.

  • Ajde sad

    11. januar 2022 | 09:09

    Vi ste gospodine Kengure pokazali vas Um kako funkcionise, vi ste probali da ga unistite i vasa administracija kengura bez osnova i bez razloga, a upravo vam je on proslavio tu vasu kengur koloniju, imateli imalo savesti ljudskosti u sebi. A da pitam i gospodina Roda Lajvera dal je jos ziv posto se ne oglasava kao i ATP . Svi ste vi isti sa laznim osmehom. Bice opet pozara al nece vam opet dati pomoc Dokovic koga ste maltretirali, a ako da, kupite benzin pa se gasite, sram vas bilo.

  • Bole

    11. januar 2022 | 08:21

    Jadan si ti. Misliooo siiii kazes. Jadan si ti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA