≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milman nokautirao Đerea: Laslo proživeo horor, a moraće da plati i paprenu kaznu! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija ostala sa jednim predstavnikom na Vimbldonu u muškoj konkurenciji

  • 5

Srpski teniser Laslo Đere ubedljivo je, sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:2) poražen od Australijanca Džona Milmana u 2. kolu Vimbldona.

Prvi duel dvojice tenisera završio s eneslavno po Srbina. Đere je do rezultata 3:3 imao odličnu igru, diktirao je tempo i stvarao je šanse za brejk. Ipak, dozvolio je jedan brejk za 3:4, što je Australijancu omogućilo dda dođe do brejka, a potom i osvojenog seta.

Ovakav ishod uneo je srpskom teniseru vidnu nervozu koja se odrazila na igru. Iako je stvarao brejk šanse, sa druge strane, Milman se uspešno branio i koristio svaku priliku da napadne. Iako je Laslo odlično počeo ovaj set, stvorio je brejk šanse pri rezultatu 2:2, i slično kao na početku susreta, propustio ih. Odmah potom, Milman je došao do jednog, a onda i do drugog brejka za ubedljivih 6:2 u drugom setu. 

Ni treći set nije doneo ništa novo. Počeo je brejkom Milmana, koji je, posle sat i 40 minuta igra vratio Đere i tako došao do prvog brejka. Ipak, umesto mogućeg preokreta, nastavio je da igra nervozno, pa je Australijanac vezao dva brejka, napravio prvo razliku od 4:1, a potom i rutinski priveo meč kraju i prošao dalje.

U jednom momentu, tokom meča, Đere je "ispucao" lopticu što se tretira kao nesportsko ponašanje za koje teniseri mogu da plate kaznu i do 20.000 dolara!

Da podsetimo, Džon Milman će u narednom kolu igrati protiv Sema Kverija koji je u drugoj rundi bio bolji od Andreja Rubleva.

VIDEO: Đere: Bio sam 250. na svetu, a Noletov poziv mi je promenio karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stef

    4. jul 2019 | 14:28

    Po naslovu sam pomislio da su se pobili, nemam komentar stvarno🤬

  • hm...

    4. jul 2019 | 14:40

    ja mislio u najmanju ruku da ga je neko napao nožem(nedaj bože) kao Selešovu po naslovu...

  • Lara

    4. jul 2019 | 16:45

    I Federer je napucao lopticu u publiku i jel'platio kaznu?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA