ZBOGOM, PAOLO! Di Kanio dobio otkaz u Sanderlendu!

Zbog serije loših rezultata, ali i zbog preke naravi, Italijan postao prvi premijerligaški trener koji je ostao bez posla

  • 3

Tako je to u modernom fudbalu! Jednog trenutka si spasilac koji gasi požar i omiljena osoba u klubu, a već sutra si bivši trener! Italijanski stručnjak Paolo di Kanio dobio je otkaz u Sanderlendu posle samo 13 mečeva provedenih na klupi ''crnih mačaka''.

Čovek koji je Sanderlend prethodne sezone spasao ispadanja osvojio je s klubom samo jedan bod ove sezone, što je svakako najznačajniji razlog za njegov odlazak. Međutim, kako mediji na Ostrvu prenose, ni sami igrači nisu bili srećni time što ih Di Kanio vodi i kako se ponaša prema njima.

Prema pisanju medija, fudbaleri Sanderlenda, od toga čak 14 novih koje je Italijan doveo, rekli su Di Kaniju da ga ne vole i da ne žele da igraju za njega. Ni pristup kakav je imao prema navijačima, posle poraza od VBA, nije mu išao u prilog.

Razlog tome je možda i preka narav koju ovaj kontroverzni menadžer ima, jer je više puta tokom epizode u Sanderlendu uvodio zabrane fudbalerima kojima se takav odnos očigledno smučio.

Kao glavni kandidat da ga nasledi pominje se njegov sunarodnik i bivši menadžer VBA i Čelsija Roberto di Mateo. Među imenima koja se spominju tu su još i Stiv Meklaren, Gustavo Pojet i Toni Pulis.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlovića

    23. septembar 2013 | 09:35

    Ovaj je luđi i od Mihajlovića. Živo me interesuje da li će ovaj još nekog trenirati u životu.

  • Uros

    23. septembar 2013 | 10:24

    Dolazi u zvezdu! Takav nam treba. :p

  • Shone Ticma

    23. septembar 2013 | 12:09

    Pauolo, uno di noi!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA