Čović otkrio Partizanove cifre: Vujošević siluje državu! I nek prestane da laže

Predsednik Zvezde sazvao vanrednu konferenciju na kojoj priča o budžetima Partizana i Zvezde, lažima i mržnji Duška Vujoševića

  • 79

Na vanrednoj konferenciji za medije koju je zakazao Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde je malo objašnjavao oko prodaje karata za meč sa Budiveljnikom, a onda počeo sa pričom oko trenera Partizana Duška Vuoševića.

- Vujošević siluje državu. Na ovaj način (njegovim ponašanjem) ostaćemo i mi i oni bez pomoći. Otkačiće nas - rekao je između ostalog Nebojša Čović.

- On je veliki problem i Partizana.

Prvi čovek crveno - belih koji je juče prisustvovao pobedi Zvezde nad Budiveljnikom koji je doneo još jedno polufinale evropskog kupa srpskim klubovima pokušao je da u najkraćem objasni raspodelu novca prema večitim rivalima.

- Nama su obećali 1.500.000 evra, a njima (Partizanu prim. aut) 1.700.000.

- Oni su do sada dobili od NIS-a 800 hiljada, 700 od Telekoma, od države 200.000, plus od grada, što je ukupno dva miliona. A mi smo dobili milion do sada i apelujemo da nam država još duguje 500.000 evra.

- Ne branim Vučića, samo neka ispuni ono što je obećao, znači još 500 hiljada!

Analizi trenera Partizana niad kraja.

- Predlažem Vujoševiću da se oproba u politici, da vidimo kako će da prođe. Stalno pljuje i manipuliše. Zbog toga su svi počeli da ga se plaše. I pojedini državni funkcioneri su se plašili da on nešto ne kaže. On sve zna, on je tužilac, policajac... I zašto nas mediji stavljaju u ravan?

- On i ja nikada nećemo biti isti. Ja ne funkcionišem na osnovu mržnje, a on je teško bolestan od mržnje. Mi na televizijama nemamo bar dve klupske emisije, a vi se malo počešite po glavi i probajte da shvatite o čemu pričam.

- Želimo da svemu ovome stanemo na put. Pitam se gde će nas odvesti sva ova mržnja? U rat? - rekao je Čović uz naglaženu rečenicu da je Vujošević lažov i da bi trebalo da prestane to da radi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • speedy

    27. mart 2014 | 16:09

    Predsednice ne spustaj se na nivo ruralnog, poluobrazovanog dukljanina koji ne moze da shvati da su dosla vremena kada se ne moze sigurno znati na pocetku sezone da je partizan prvak. Ne moze da shvati da se ne podrazumeva da si sam u drzavi, da mozes da kupujes igrace koje hoces, ne placas porez i dobijas sa neba milione eura. On je navikao da radi u uslovima gde su drugi klubovi potpuno unisteni, a on ima priliku da iz citave drzave bira igrace koje ce uvesti u sistem i sa kojima ce praviti laznu dominaciju. Doticni je imao priliku da vodi dve reprezentacije koje su vrh evropske kosarke i imao je priliko da vodi ponajbolji klub u evropi i njegov ucinak je ravan nuli. Tu je trebalo da dokaze da veliki trener, i da se izdigne iznad prosecnosti. Uvek ce imati komleks od veliki trenera( Zeljka Obradovica, Dude Ivkovica,Svetislava Pesica, Tanjevica...).Nikad nece dostici njihovu slavu i uvek ce ostati smesni trener propalog drzavnog projekta koji moze uzeti neki trofej jedino u ligi u kojoj postoji samo jedan klub. Gledacemo ga jos kratko na njegovim sizoffrenim konferencijama za stampu, ali i tome se blizi kraj.Era lopovluka i Duska Vujosevica je gotova, bez obzira na to ko ce uzeti titulu ove godine!

  • Consular

    28. mart 2014 | 12:04

    Razumem razloge Vujoševićevih laži I obmana, ipak sakupljanje umetnina je zahtevan hobi, ali orkestrirano papagajisanje njegovih ljubitelja polako se pretvara potpuno trolovanje koje preti da uguši svaki portal u ovoj zemlji I ozbiljnu raspravu učini nemogućom. Ponavljane laži I insinuacije zahtevaju argumentovani odgovor I zato molim moderaciju da odobre ovaj komentar. 1.Zvezda NIJE privatan klub. Ona je SPORTSKO UDRUŽENJE kao I KKP uostalom. Sportsko udruženje je oblik udruživanja predviđen Zakonom o sportu koji u svemu odgovara udruženju građana. Sportsko udruženje je udruženje određenih lica a ne udruženje kapitala. Nad udruženjem građana ne postoji niti može postojati svojina. 2. Čović NIJE vlasnik KKCZ. Sportska udruženja nemaju vlasnike već samo članove. 3. KKCZ NIJE ugašena. Nalazi se u UPPR-u (unapred pripremljen plan reorganizacije) do 2016. godine koga su PRIHVATILI većina njenih poverilaca kako bi dobili barem nešto od dugova. Ukoliko KKCZ do okoncanja UPPR ne ispuni nešto od dogovorenog, ide u STEČAJ, odnosno gašenje. 4. Brend KKCZ NIJE nestao. Pravno je PRENESEN putem franšizinga na FMP, koji je postao nosilac franšize KKCZ sa svom njenom istorijom, grbom, trofejima... 5. KKP je ove sezone dobio preko 2 MILIONA evra samo od države, daleko vise od KKCZT. KKP je odigrao 11 utakmica u Areni koja svaka donosi zaradu od oko 100 000 evra. KKP NIKADA nije otvorio knjige niti pokazao ijedan validan papir za svoje tvrdnje.

  • Blok

    28. mart 2014 | 08:51

    Tako je legendo, samo nastavi sa transparentnim poslovanjem i raskrinkavanjem lazi debelog dukljanina, mada ne znam ko vise obraca paznju na njegove izjave. A vi glodarcici sto pricate napamet i lupate gluposti o prenosenju trofeja i fmp-u - hahah samo se nadajte mentoli,ugasi ih Coki legendo pa posle nek kmece i kukaju kao st su vec poceli. E da, 24.232 HAHAHA puknite od muke sitne franjevacke duse, znam da vas boli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA