Uporni Japanci sa igračem više nisu slomili otpor čvrstih Grka! (FOTO)

Obe ekipe su došle do prvih bodova na planetarnoj smotri, ali nijedni verovatno nisu zadovoljni konačnim ishodom, naročito "plavi samuraji" koji su imali čitavo drugo poluvreme igrača više i par solidnih prilika, ali nijednom nisu uspeli da zatresu mrežu "helena"

  • 1

U poslednjem meču koji je bio na programu Japan i Grčka su podelili bodove odigravši utakmicu u kojoj se mreže nisu tresle, 0:0, a tako su i jedni i drugi sačuvali kakve takve šanse da se možda domognu druge faze takmičenja na Svetskom prvenstvu.

Mnogo bolji su bili fudbaleri iz "zemlje iz izlazećeg sunca" i više su se trudili i želeli pobedu, ali nisu uspeli da probiju čeličnu odbranu koju je postavio Fernando Santos. Imali su više od 50 minuta i igrača više, jer je Kacuranis isključen krajem prvog poluvremena, ali ni tu brojčanu prednost nisu uspeli da iskoriste.

"Heleni" su na ovaj način po prvi put uspeli da sačuvaju svoju mrežu na Mundijalima i po prvi put odigraju nerešeno, a ovaj rezultat im ostavlja nadu, kao i njihovim večerašnjim protivnicima, da se dokopaju po prvi put osmine finala.

TOK MEČA

U utakmicu su i jedni i drugi tradicionalno ušli veoma oprezno, sa većom koncentracijom da ne prime gol, nego da ga postignu. Japanci su odmah preuzeli kontrolu lopte, ali se uglavnom igralo na sredini terena, dok su Grce čekali svoju priliku iz kontranapada.

VIŠE O OVOJ VESTI ČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA