BOŠKO JANKOVIĆ: Neko u Beogradu me ne želi u reprezentaciji!

Iskusni vezista Verone smatra da postoje određeni ljudi koji misle da on više ne spada u uži krug kandidata za nacionalni tim, iako igra u jakoj ligi i ima tek 31. godinu

  • 20

Boško Janković je jedan od kvalitetnijih srpskih fudbalera koji već godinama sa uspehom igra u Seriji A, međutim, u reprezentaciji Srbije nikako nije uspeo da pronađe svoje mesto pod suncem. U trenucima kada bi trebalo da zajedno sa Ivanovićem i Kolarovim bude oslonac novog tima, njega nema na spisku reprezentativaca, a to nije promaklo italijanskim medijima.

Novinari na Apeninima radoznali su kako to da u selekciji "Orlova" nema mesta za jednog kreativnog krilnog igrača sa mnogo iskustva i zbog toga su odlučili da odgovor potraže upravo kod njega, a njegov odgovor je šokirao i njih, ali će verovatno uzburkati neke duhove i u Srbiji.

- Uvek sam spreman da igram za reprezentaciju, ali neko me u Beogradu očigledno ne smatra igračem koji pripada užem krugu kandidata. Ipak, ja ne odustajem i nadam se da će se stvari promeniti i da će mi se ponovo ukazati šansa da budem reprezentativac - rekao je Janković za jednu radio stanicu u Veroni i dodao da Srbija mora po svaku cenu da se plasira na EURO 2016. godine.

- Nismo se plasirali na dva uzastopna velika takmičenja i zato na EURO u Francuskoj moramo da se plasiramo. Nema izgovora, šta košta da košta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • roki CZ

    11. oktobar 2014 | 10:58

    Naravno sine.. Cika tole bi da proda jos nekog koji nezna nista, poput racu, nisi ti kriv sinko!

  • Panama

    11. oktobar 2014 | 10:59

    Koliko dobro igras da te niko ne zove... Decko pali.

  • dragan

    11. oktobar 2014 | 11:25

    a gde to on igra standardno? i za koje klubove ? trece, od koga je on to bolji ? on godinamo samo laprda i prica neke price za mali decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA