EKSKLUZIVNO! VELIKA ČAST: Novakova porodica iz kraljevske lože gleda Đokovića na Vimbldonu! (FOTO)

Organizatori Vimbldona ukazali su ogromnu čast roditeljima Novaka Đokovića pozvavši ih da iz "kraljevske lože", gde su smeštene samo zvanice i gosti od najvišeg ugleda, posmatraju meč njihovog sina

  • 24

Ogromna čast ukazana je Novaku Đokoviću i čitavoj njegovoj porodici na ovogodišnjem Vimbldonu. Organizatori najprestižnijeg teniskog turnira na svetu pokazali su koliko cene dvostrukog šampiona i najboljeg svetskog tenisera svojim gestom uoči njegovog meča protiv Filipa Kolšrajbera.

POČELA ODBRANA TITULE! Đoković lagano do prve pobede na Vimbldonu

Bliski susret Đokovića i uljeza na travi Vimbldona (FOTO) (VIDEO)

Svi verovatno znate da je srpski igrač otvorio ovogodišnji program na centralnom terenu "Ol Ingland Klaba" kao osvajač šampionskog pehara prethodne godine, a tom prilikom je čitavoj njegovoj porodici ukazana velika čast. Organizatori su ih pozvali da premijerni meč njihovog sina posmatraju iz "rojal boksa", odnosno "kraljevske lože".

Foto: Privatna arhiva Foto: Telegraf

Za one koji nisu upućeni ovo je ogromna čast koja mnogim drugima nije bila upriličena i samo retki dobiju takvu priliku. Mesto iz koga je Đokovićeva porodica posmatrala meč protiv Kolšrajbera je namenjeno pre svega članovima kraljevske porodice kada dođu da posmatraju teniske mečeve, obično u završnici turnira.

Englezi opet napali Đokovića za varanje: Evo šta im je on odgovorio!

Foto: Privatna arhiva Foto: Telegraf

Pored njih tu se nalaze najviše moguće zvaničnice i zaista morate biti osoba od velike važnosti i još većeg ugleda da biste dobili pozivnicu za "rojal boks". Međutim, to nije sve, jer ovaj poziv nije važio samo za ovaj duel srpskog tenisera, već im je rečeno da tokom celog turnira mogu posmatrati bilo koji meč na centralnom terenu iz te "kraljevske lože".

Foto: Privatna arhiva Foto: Telegraf

Kako Telegraf ekskluzivno saznaje, Britanci su shvatili kakav ogroman uspeh su napravili i odlučili da ukažu ovakvu vrstu časti njegovim roditeljima, jer vrlo dobro znaju da bez bezrezervne podrške koju je dobijao od braće i oca i majke ni on ne bi bio tu gde jeste sada.

Izuzetno su upućeni u to koliko je porodica uložila u Novaka koga smatraju svojim članom i zato su prilikom upućivanja poziva njegovoj porodici istakli da su i oni njihovi članovi, jer su stvorili takvog čoveka i tenisera koji ostvaruje nadljudske rezultate

Telegraf je dobio ekskluzivne fotografije porodice Đoković iz "kraljevske lože" koje su nastale tom prilikom i vi ih ekskluzivno možete pogledati.

Foto: Privatna arhiva Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ind.

    29. jun 2015 | 19:14

    Zasluzili su takvo postovanje! Svaki im cast.

  • maki

    29. jun 2015 | 19:13

    I treba odgajili su sina za ponos ne samo svoje porodice vec cele nacije

  • Краљевић K i M Марко

    29. jun 2015 | 20:03

    Светски а наши !! Ајмо бре,живела Србија!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA