Mažić posle Barselone u Surčinu sudi meč 4. lige Srbije!

Najbolji srpski sudija u cilju popularizacije fudbala u Srbiji delegiran je da sudi meč Zonske lige Beograda između surčinskog Jedinstva i Borca iz Ostružnice

  • 10
152 Derbi FK Partizan - FK Crvena zvezda, Milorad Mažić Foto: Marko Todorović

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić delegiran je da sudi utakmicu Zonske lige Beograda između surčinskog Jedinstva i Borca iz Ostružnice.

>>> DOMINACIJA MILORADA MAŽIĆA: Čovek koji je ukrotio i Ronalda i Mesija!

Mažić i njegovi pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Ðurđević sudiće meč četvrtog ranga srpskog fudbala u subotu u Surčinu, saopšteno je na sajtu Fudbalskog saveza Beograda.

Cilj ove akcije da se popularizuje amaterski fudbal u Beogradu, pa će i ostale sudije iz Superlige deliti pravdu u nižim ligama.

Interesantno je da su Mažić i njegovi saradnici pre samo osam dana bili na Nou Kampu i sudili derbi 3. kola Lige šampiona između Barselone i Mančester Sitija (4:0), kada je srpski arbitar bez greške vodio susret.

Mažić je veoma cenjen arbitar kod UEFA, često sudi u Ligi šampiona, bio je i kandidat za finale Evropskog prvenstva u Francuskoj, delio je pravdu i na letošnjem Superkupu Evrope između Reala i Sevilje, ali sada će morati na kratko da se vrati u nižerazredni srpski fudbal.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA