Ovakav penal nije viđen 100 godina: Milanov gol je morao da bude poništen zbog neverovatnog šuta s bele tačke! (VIDEO)

Sve što je moglo da bude nepravilno, bilo je tokom ovog udarca sa bele tačke

  • 1
Foto: Guliver/Giuseppe Bellini/Getty Images Foto: Guliver/Giuseppe Bellini/Getty Images

Penali u fudbalu često su predmet spora na samim utakmicama. Da li ga je bilo ili nije, večito je pitanje među navijačima suprotstavljenih timova i po pravilu uvek su različita mišljenja.

Takva situacija bila je i na utakmici Sasuolo - Milan, gde je viđen upravo takav penal, međutim, ovaj je nadmašio i te sporove zbog načina na koji je izveden.

>>> Ludo srećni Milan: Sasuolo promašio sa "bele tačke", a traljavi Baka iz nepostojećeg penala pogodio za pobedu (VIDEO)

Ne samo da je Baka pao u kaznenom bez kontakta i da penala nije bilo, nego je on trebalo da bude poništen u zbog nepravilno izvedenog šuta.

Udarac sa bele tačke izveo je takođe Baka i u odsudnom trenutku se okliznuo, a zatim najpre stajnom nogom dotakao loptu, a tek je onda drugom šutnuo i poslao je u mrežu.

Prema fudbalskim pravilima zbog ovakvog šuta bi pogodak trebalo da bude poništen, a lopta dodeljena fudbalerima Sasuola. Ipak, i tu postoji začkolica.

Naime, u trenutku kada je Baka uputio udarac, fudbaler Sasuola Aserbi je bio u kaznenom prostoru, što takođe nije dozvoljeno, pa bi u ovoj situaciji penal trebalo da bude ponovljen.

Pogledajte i kako je izgledalo nepravilno izvođenje penala od strane Bake.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čist vazduh

    27. februar 2017 | 21:40

    Znači upisati čoveka koji je šutnuo penal sa dve noge u anale,ne verujem koja budala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA