Aničić besan posle poraza od Partizana: Tako je to u Srbiji, odlučuju stvari koje nemaju veze sa fudbalom!

Trener Mačve nije krio nezadovoljstvo sudijskim odlukama

  • 45

Mnogo prašine se podiglo nakon prošlonedeljnog trijumfa Partizana nad Borcem u Čačku. Grmeli su sa svih strana na Novicu Anđelovskog koji je u finišu meča dosudio penal za crno bele, koji je Tošić promašio, da bi u nadoknadi vremena svirao faul posle kojeg je Tošić iz slobodnog udarca doneo pobedu Partizanu.

Tenzija se nije pošteno ni slegla, a već je na udaru novi sudija. Današnji duel u Šapcu između Mačve i Partizana obeležio je sudija Nenad Đokić, barem po mišljenju trenera Mačve Dragana Aničića.

>>>Cirkus u Šapcu: Žestoka frka oko penala za Partizan, pa klinč Stojkovića i Gavrića na ivici tuče! (VIDEO)

>>>Stojković se nije ni pomerio: Sjajan gol Mačve iz slobodnjaka protiv Partizana (VIDEO)

Pokazala je Mačva karakter, bez straha su napadali, stvarali šanse, ali su na kraju pokleli. U 86. minutu sudija je pokazao na belu tačku, što je Saša Ilić iskoristio i doneo vođstvo Partizanu.

Fudbaleri Mačve nisu mogli da se pomire sa odlukom, a ni trener Aničić koji se posle utakmice osvrnuo na suđenje.

- Rezultat apsolutno ništa ne govori, jer smo po šansama bili bolji tim od Partizana i ponosan sam na moje momke. Ali tako je to u Srbiji. Odlučuju neke stvari koje nemaju veze s fudbalom. I mi protiv toga ne možemo. Ja se osećam, a rekao sam sada igračima da i oni treba da se osećaju isto, kao da smo pobedili - rekao je Dragan Aničić.

S druge strane, Miroslav Đukić se nije bavio spornim momentima i sudijskim odlukama, već igrom svog tima.

- Prvo poluvreme smo proveli u dodavanju lopte bez prave šanse. Mačva je organizovana ekipa i dobro se zatvarala. Nije bilo lako probiti. Tek kad smo u drugom poluvremenu počeli da probijamo po bokovima, a samo je tako moguće, onda smo i stigli do prilika - izjavio je Đukić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    5. novembar 2017 | 16:25

    Шта се чудиш. На поклон још једна победа, још један пенал, још један прелаз...пртзн и њихове судије, тековине Толетове дугогодишње владавине и упропашћавања нашег фудбала.

  • Može biti samo je*an

    5. novembar 2017 | 16:50

    Fudbal je igra koja traje dok Partizan nekako ne pobedi, pa makar sudija morao da svira nekoliko penala za Partizan, ili dok kartonima ne desetkuje Partizanovog protivnika...

  • SERGIJE

    5. novembar 2017 | 22:22

    Majo Maaaaajooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA