Juventus katapultirao Veronu uz fantastičan prvenac Komana! (VIDEO)

"Stara dama" bez ikakvih problema ubacila u mrežu svog protivnika šest komada, a publika je imala prilike da uživa u prelepim golovima

  • 0

Juventus je bio više nego ubedljiv protiv Verone u osmini finala Kupa Italije 6:1, a navijači i ljubitelji fudbala su imali priliku da uživaju u čarolijama igrača u ovog puta plavoj, gostujućoj, garnituri dresova.

Masimo Alegri je šansu da nastupe dao i nekolicini igrača koji ove sezone nisu dobijali puno prilike da igraju i oni su je iskoristili poput Sebastijana Đovinka koji je bio dvostruki strelac. Ipak, sve simpatije pristalica torinskog kluba pokupio je letošnja pridošlica iz PSŽ-a, Kingsli Koman fantastičnim debitantskim pogotkom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Strelci za "staru damu" su redom bili Đovinko u 5. minutu posle fantatično izvedenog slobodnog udarca. Zatim je Pereira postigao prvenac u 21, minutu, a Đovinko je ponovo u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena po drugi put zatresao mrežu ekipe iz "grada ljubavi".

Na samom startu drugog dela Pol Pogba se posle mnogo muke upisao u u strelce, da bi Morata iz penala proslavio peti pogodak svoje ekipe i na kraju kao šlag na torti došao je već pomenuti pogodak Komana.

Utešni pogodak za Veronu bio je delo Nenea u 57. minutu

Kup Italije, 1/16 finala:

Juventus - Verona 6:1

(Đovinko 5, 45+1, Pereira 21, Pogba 53, Morata 63, Koman 79 - Nene 57)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA