Žander se porukom na srpskom oglasio o svom statusu u Zvezdi

Nagovestio je da ostaje

  • 14
Ribeiro Santana Žander, El Fardu Ben Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Santana Žander u dobrom raspoloženju je dočekao početak 2020. godine, pa je najavio napad na duplu krunu.

Zvezda na to čeka još od sezone 2006/2007 kada je poslednji put slavila i u ligi i u Kupu, a Žander posle odmora očekuje pripreme.

- Radujem se početku nove godine sa Crvenom zvezdom i tome što ću se maksimalno truditi! Ajmo Zvezdo po duplu krunu - napisao je Žander na Instagramu.

Žander i saigrači su sada na dobrom putu da odbrane naslov prvaka Srbije jer na polusezoni imaju 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana. Crveno-beli su poslednji put šansu za osvajanje duple krune imali lani kada su izgubili od Partizana u finalu, golom Bojana Ostojića.

Podsetimo, Zvezda je imala šanse i da prođe u nokaut fazu Lige Evrope, ali je u decembru Žander bio jedan od dvojice tragičara kada je skrivio penal, koji je Olimpijakos realizovao za prolaz dalje sa trećeg mesta grupe u Ligi šampiona.

U međuvremenu je iz kluba otišao Vladan Milojević, a kao novi trener je došao Dejan Stanković, pa je Žander ovom objavom možda indirektno poručio i da ostaje u klubu i nakon januarskog prelaznog roka.

Video: Sve greške Žandera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    5. januar 2020 | 22:32

    Zandera na krilo . Bicemo.50 % brzi agresivniji. Samo u napad. Ima brzinu levicu....

  • ja sam ja

    5. januar 2020 | 22:05

    i veci igraci od zandera su igralinrukom u bitnim itakmicama i na velikim takmicenjima!po meni je zander dobar levi bek

  • Delija

    5. januar 2020 | 21:58

    Da se ja pitam nebi ti video Marakanu posle Olimpijakosa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA