≫ 

Bajern pobedio sa 12:0 u Kupu Nemačke

Tim Julijana Nagelsmana baš nije imao milosti...

  • 1
Bajern Minhen - Bremer, Kup Nemačke Foto: Printscreen/Sreamja

Fudbaleri Bajerna iz Minhena plasirali su se u 2. kolo Kupa Nemačke nakon što su deklasirali niželigaša Bremer sa čak 12:0.

Sve je počelo još u 8. minutu kada je Čupo Moting zatresao mrežu, da bi u 16. minutu Musiala pogodio za vođstvo 2:0. Nije prošlo ni pola sata igre kada je Bajern poveo sa 3:0, a zasluge su išle domaćem fudbaleru Varmu koji je postigao autogol.

Meč je, inače, odigran na "Vezerstadionu" u Bremenu, a do kraja prvog poluvremena je postignuto još dva pogotka, a oba puta je strelac bio ponovo Erik Maksim Čupo Moting za velikih 5:0.

Nastavili su da "melju" izabranici Julijana Nagelsmana i u nastavku ne obazirući se na činjenicu da igraju sa amaterima, pa je već u 46. minutu Tilman postigao i šesti gol za Bajern, a minut kasnije Musiala povećava na 7:0, da bi se za 8:0 postarao Lieroj Sane u 65.

Ostao je Bremer sa igračem manje u 76, kada je Nobile zaradio crveni karton. Mikel Kizans je samo 4 minuta nakon toga postigao i deveti gol za Bajern, na 10:0 povisio je Čupo Moting, da bi 11:0 u 86. minutu postavio desni bek Sar.

Konačnih i neverovatnih 12:0 postavio je Korentan Toliso u 88. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    25. avgust 2021 | 22:33

    Ne bi bila losa ideja da se i kod nas uvedu kup utakmice na pocetku sezone gde bi ovi 'profesionalci' igrali recimo sa klubovima iz srpske lige i nize...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA