≫ 

Novaka i Jelenu pozvali na binu tokom predstave u pozorištu, oni izašli i oduševili publiku nastupom

Bilo je veselo na proslavi Fondacije Novak Đoković u Ateljeu 212

  • 7

Novak Đoković je ovih dana u Beogradu, gde je iskoristio kratak predah za posete prijateljima i porodici, a imao je i obaveze oko proslave Fondacije Novak Đoković, koja je održana u Ateljeu 212.

Tokom predstave "Brod plovi", sa porodicama, prijateljima i donarorima Fondacije, u jednom momentu je publika pozvala Novaka i Jelenu Đoković na binu, da izvedu svoj performans.

Novaku je dobro došao trening na San Remu, koji je imao odmah posle osvajanja Australijan opena, gde je otpevao čuvenu pesmu Erosa Ramacotija, pa je i u Ateljeu pokazao svoje glasovne mogućnosti.

Jelena mu se pridružila u izvedbi pesme Idola "Čokolada" i zajedničkim duetom su oduševili publiku koja je ustala na noge i pratila ritam aplauzima.

Novakova supruga je video podelila na svom profilu na Instagramu, gde je poručila da se u Ateljeu slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mladi ljudi, koji su budućnost naše zemlje.

- Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja... pa prosto nemam opravdanje - uz osmeh je napisala Jelena.

Video: Pogledajte i kako je Đoković otpevao pesmu Erosa Ramacotija na Sanremu

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA