ZVEZDA JE SAD JOŠ BLIŽA NAVIJAČIMA: Potpuno novo iskustvo za Delije! (FOTO)

Klub je pokrenuo svoj virtuelni cetar

  • 2

Navijači Crvene zvezde od 5. decembra imaju priliku da potpuno oboje svoje internet surfovanje u boje svog omiljenog kluba.

Zvezda je saopštila da ima svoju specijalnu stranicu za  internet pretraživače "FK Crvena zvezda Home", početna stranica i navijački centar fudbalskog kluba Crvena zvezda.

"Svi navijači mogu da pretražuju sadržaje i vesti u vezi sa klubom, koriste brze linkove, biraju pozadine, prate rezultate i dešavanja u i oko kluba, a sve to u crveno-belim bojama i na jednom mestu. Na Zvezdinoj "hub" stranici pojavljivaće se vesti kako sa zvaničnog klupskog sajta, tako i drugih zvezdaških, odnosno, medijskih portala," poručuju iz kluba.

Takođe, biće prikazivane i objave sa klupskih Fejsbuk, Tviter, Instagram i Jutjub stranica, kao i objave Zvezdinih fudbalera na društvenim mrežama.

Jednim klikom se postavlja "FK Crvena zvezda Home" za početnu i novu stranicu za korisnike Gugl Hroma i Mozile, dok će korisnicima Internet Eksplorera i Safarija biti poslata dodatna uputstva nakon što kliknu na predviđeno dugme >>> klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    5. decembar 2015 | 16:54

    Можда ја нисам у току, али већ дуго имам утисак да је "звеѕда" умрло... (А над њима они Гробари.) Шта сад, in memoriam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA