Božović se priseća početka u Zvezdi: Mislio sam da se u avgustu rastajemo

Iako je na odmoru, trener Crvene zvezde konstantno je na vezi sa saradnicima u Beogradu

  • 29

Rana eliminacija iz kvalifikacija za Ligu Evrope od "tamo nekog" Kairata naizgled je nagovestila da Crvena zvezda ove sezone neće videti uspeha. Stvar se potpuno okrenula, a za to je trebalo vremena treneru Miodragu Božoviću da "skocka" sve kako je zamislio.

I uspeo je, makar u polusezoni, pred koju je otvoreno priznao da Evropa nije prioritet crveno-belima u 2015. godini. Samo dva remija u Superligi tokom jeseni i čak 26 bodova prednosti na tabeli nad večitim rivalom dovoljno govore za sebe.

>>> 5 igrača na koje Grof ne računa u nastavku sezone

- Kako mi je krenulo, mislio sam da se u avgustu rastajemo, ali je na našu sreću, sve pošlo u najboljem mogućem smeru. Ređale su se pobede, momci su dolazili sa puno elana na posao - rekao je Božović u razgovoru za "Sport".

Iako je na odmoru u Crnoj Gori, na vezi je sa upravom oko konsulatacija za prelazni rok. Kada je u Beogradu, prvi se pojavljuje na stadionu u Ljutice Bogdana.

>>> Zvezda dogovorila sve uslove sa velikom željom Grofa Božovića!

- Pre toga volim da popijem kaficu u komšiluku, prelistam novine... Dođem dva sata pre izlaska na teren, kako bih sa saradnicima pripremio tačno šta treba da se radi, podelio momke u grupe, sa nekima održao radni sastanak.

Grofu je stigla nepristojna ponuda sa Istoka.

- Ovde sam došao da napravimo rezultat koji će se pamtiti. I srećan sam posle prve epizode, a druga je pokušaj pohoda na plasman u Ligu šampiona - poručio je Midorag Božović, koji će prozivku za pripreme obaviti 10. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    30. decembar 2015 | 09:25

    Samo nastavi Grofe!Napravio si najvolji tim u poslednjih 10 godina!

  • Dexxx

    30. decembar 2015 | 11:05

    Grofe car si a ne grof...

  • Serzo

    30. decembar 2015 | 10:05

    Pozdrav za Grofa od restorana Субботица iz Moskve,с наступающим!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA