TROICKI: Plakao sam kad su mi skandirali ime u "Areni"!

- Kad sam shvatio da neću bodriti momke uživo, pokušao sam na sve načine da promenim situaciju, nažalost, nisam uspeo - rekao je srpski teniser

  • 4

Skandalozna odluka Međunarodne teniske federacije (ITF) da zabrani Viktoru Troickom da makar kao navijač podrži Dejvis kup reprezentaciju u polufinalu protiv Kanade u "Kombank Areni" bacila je u očaj našeg tenisera, koji je rekao da je zbog toga proteklih nekoliko dana prolazio kroz najteže trenutke u životu.

Troicki je suspendovan na 18 meseci zbog kršenja procedure o doping kontroli u aprilu u Monte Karlu.

- Sve ovo mi je vrlo teško palo. Čim sam čuo da neću moći da uđem u "Arenu", prvo mi je zvučalo smešno, a ne istinito, jer nisam verovao u to. Ali kad su mi potvrdili i kad sam shvatio da neću bodriti momke uživo, pokušao sam na sve načine da promenim situaciju, nažalost, nisam uspeo - rekao je Troicki za "Kurir", priznajući da je plakao kada su posle pobede saigrači skandirali njegovo  ime.

- Sedeo sam kod kuće i gledao momke kako se bore, zaista mi nikad u životu nije bilo teže. Ponosan sam na sve njih, na njihovu igru i na finale koje su obezbedili. Najteže mi je bilo kad su skandirali moje ime u "Areni" i kad su mi posvetili pobedu. Moram da priznam da sam tad plakao. Čast mi je što poznajem tako izuzetne ljude.

Tricki je rekao da je posle meča odmah otišao da proslavi plasman u finale, dodajući da nije bilo preterivanja jer su svi sutradan imali obaveze, a takođe smatra da finalni duel sa Česima neće biti lak.

- Dobijali smo ih i ranije u Beogradu. Neće biti lako. I oni i mi znamo kako je to osvojiti Dejvis kup. Imamo prednost jer u timu imamo Noleta, najboljeg igrača na planeti. Svaka mu čast šta radi za Srbiju i srpski sport. Pruža maksimum kad je najteže i svi smo mu na tome veoma zahvalni. Takođe, naši momci imaju prednost domaćeg terena i verujem da mogu do još jedne titule.

Na pitanje da li će do tada moći da bude u timu ili barem navijač u Areni, Troicki je odgovorio:

- Ne znam zaista šta će se do tada desiti. Imam suđenje u međuvremenu i sve zavisi od ishoda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@k

    18. septembar 2013 | 10:07

    Covek smrce po klubovima i bahato se ponasa.. I to sportista?? A krv ne sme da da zato sto se mogu naci nalazi u proteklih godinu dana. Ali dobra prica za javnost ;)

  • smrc

    18. septembar 2013 | 13:21

    Nista od tenisa ni sledece godine moj viktore..

  • heisenberg

    18. septembar 2013 | 11:21

    uzalud ti trud suncice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA