I Barsa ima svog Pepea koji voli da gazi protivničke igrače! (VIDEO)

Pored svih previda koje je imao Undijano Maljenko, pojavio se još jedan koji je promakao i brojnim gledaocima koji su posmatrali veliki španski derbi

  • 0

Neverovatan meč na "Santjago Bernabeu" između velikih rivala Reala iz Madrida i Barselone obilovao je uzbuđenjima, kako golovima, tako i varnicama koje su sevale na sve strane među igračima.

Pisali smo već o hvatanju za vrat uvek incidentnog Pepea i Fabregasa nakon drugog gola katalonske ekipe, posle čega su se umešali i ostali igrači dva tima. Trenutak koji je promakao glavnom sudiji, ali i mnogima koji su gledali "El klasiko" bio je taj da nije samo portugalski reprezentativac pokvaren igrač, već i da "blaugrana" ima u svojim redovima takvog, a to je Serhio Buskets.

Član nacionalnog tima Španije je dok je Pepe ležao na travi namerno zgazio po licu defanzivca "kraljevskog kluba" zbog čega je sigurno zaradio isključenje. Glavni arbitar kome nije ovo bio jedini propust na utakmici, očigledno je propustio da kazni Busketsa, ali posle snimaka koji su se pojavili, verujemo da će to umesto njega uraditi Fudbalski savez Španije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA