1

Rusi prete Englezima: Čekaju vas batine, spremite se za festival nasilja na Mundijalu!

Biće haosa u Rusiji

Rusk huligani sa engleskog zastavom, EURO
Foto: Facebook

Rusi i dalje slave navijačke pobede iz okršaja sa Englezima na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2016, a počeli su polako da se oštre i za Svetsko koje će se odigrati 2018.

Englezima je jasno da će biti prva meta huligana na Mundijalu u Rusiji, navijači su čak naivani “specijalnim fudbalskim jedinicama vojske, koju je poslao Vladimir Putin da pokori Evropu”. BBC je snimio i dokumentarni film “Ruska huliganska armija”, koji će biti emitovan u četvrtak uveče, i koji prikazuje kako se rivalske grupe nadmeću, a zatim udružuju kada igra reprezentacija.

>>>Trener Denvera osuo paljbu na NBA, boli ga nepravda prema Jokiću!

>>>Pljušte pohvale na račun srpskih sudija: Gledao sam najboljeg Mažića do sada, spremni su za velika dela!

>>>Englezi začepili usta Vengeru: Nemaš pravo da komentarišeš Mažićevo suđenje!

Huligan poznat kao Vasilij Ubica, vođa Gladijatora (Spartak Moskva), označen je kao najzaslužniji za nerede u Marseju, a za BBC je rekao kako mu je huliganski život dao principe i hrabrost, kao i osećaj da možeš da se popneš na Mont Everest i uradiš bilo šta. Tokom intervjua navijači su otvoreno rekli da spremaju pakao Englezima.

Naši prirodni neprijatelji su Englezi, oni su očevi huliganizma i prirodno je da ih čekamo uvek. Za neke će to biti festival fudbala, za nas festival nasilja – naveo je jedan huligan iz Rostova koji je ipak ostao anoniman.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Rusija, SP2018, Svetsko prvenstvo u fudbalu
Popularni komentari
  • D
    Dragan

    Nadmeću i udružuju
    I rusi pametniji od srba

foto dana

video dana