Arsenal vraća novac navijačima: Emirejts ostaje pust do kraja sezone

Udar po kasi londonskog kluba

  • 0
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Arsenal vratiće novac svim navijačima koji su se već pretplatili, jer poslednjih deset utakmica sezone Tobdžije neće sigurno igrati pred publikom.

Korona virus je tako izbio londonskom klubu pozamašnu sumu novca jer je Emirejts uglavnom lepo popunjen.

Nije poznato tačno koliko, jer navijači imaju i opciju da već uloženi novac prebace u narednu sezonu kroz karte za utakmice kada publici bude dozvoljeno da ulazi na stadione.

- Ova nepredviđena vremena su toliko mnogo promenila naše živote i mada strategija Vlade Velike Britanije podrazumeva da ćemo ostatak sezone poštovati nova uputstva, razočarani smo jer navijači neće biti sa nama u bliskoj budućnosti. Kao i svi, radujemo se danu kada bude bezbedno za sve nas da bezbedno gledamo fudbal - navodi se u saopštenju Arsenala.

Za preostale detalje klub će se obratiti direktno navijačima. Ono što je klubovima u ovom trenutku bitnije su TV prava zbog kojih su Englezi, Španci i Italijani redom insistirali da se sezona nastavi i završi.

Arsenal je prekid i pauzu zbog pandemije korona virusa dočekao na devetom mestu sa 40 bodova.

Video: Marjan Marković: Ronaldo je mašina, neverovatno brz i eksplozivan igrač

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA