Nastavlja se „selidba“ engleskih klubova: Mančester junajted gostuje Sosijedadu u Torinu

UEFA donela zvaničnu odluku o premeštanju meča

  • 0
FK Mančester junajted Foto: AP/Tanjug

Pisali smo sinoć da će engleski klubovi verovatno morati da se „isele“ i da odigraju svoje mečeve u evropskim takmičenjima na nekim drugim stadionima, kada je reč o gostovanjima. Iz UEFA je danas stigla potvrda da će Real Sosijedad i Mančester junajted igrati svoj prvi meč u Torinu, a ne na severu Španije.

Ova zemlja je zatvorila granice za letove iz Velike Britanije nakon što je otkriven novi soj koronavirusa, pa španski klubovi svoje mečeve sa engleskim klubovima neće smeti da igraju na svojim terenima.

Tako je presuđeno da će se Sosijedad i Juanjted igrati na stadionu Juventusa, 18. februara od 18:55. A oni nisu prvi koji su „preseljeni“, pošto će Liverpul igrati sa Lajpcigom u Budimpešti, baš kao što će Mančester siti gostovati Borusiji Menhengladbah. Oba meča biće odigrana na „Puškaš Areni“.

Vrlo brzo će, samim tim, biti doneta odluka gde će biti odigrani susreti Atletiko Madrida i Čelsija, odnosno Benfike i Arsenala, pošto je i Portugal zatvorio svoja vrata za sve koji dolaze sa Ostrva.

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA