≫ 

Grof Božović isprozivao fudbalera Zvezde zbog Instagrama! (FOTO) (VIDEO)

Trener crveno-belih nije bio prezadovoljan kada je video aktivnosti pojedinih fudbalera na društvenim mrežama

  • 3

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da situacija u igračkom kadru nije baš najbolja, zbog povreda i nedefinisanog statusa pojedinaca, ali da se nada pobedi protiv Mladosti iz Lulana i uspešnom finišu jesenjeg dela Superlige.

>>> Zvezdini Brazilci se emotivno oprostili od fudbalera Čapekoensea: Najpotresniju poruku je imao onaj koga su smatrali najvećim pojačanjem (FOTO)

- Mladost je ekipa koja je u formi, pobeđuje u poslednje vreme, vodi ih trener koji najbolje poznaje ligu. Imaju iskusan tim, neće biti lako, ali nadam se da ćemo osvojiti tri boda i uspešno približiti kraju prvi deo sezone - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da se nada kako će njegov tim, za razliku od prethodnih utakmica, u ranoj fazi postići gol i lakše stići do trijumfa.

- Nemamo sreće da brzo otvorimo utakmicu, imali smo i u Milanovcu nekoliko šansi... Ipak, najbitnije je da samo pobedimo - poručio je trener crveno-belih i dodao da je termin utakmice, od 18 sati, odgovarajući jer se stadion puni zbog navijača iz unutrašnjosti.

Božović je komentarisao stanje sa povredama igrača, ali i statuse stranaca Uga Vieire i Pabla Moučea, fudbalera koji nisu u sastavu iz različitih razloga.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ruiz je još povređen, ali nadam se da neće mnogo biti van stroja. Nemam vesti o Kangi, ponekad vidim šta radi na Instagramu. Neko je povređen, neko uvređen, igrači fale, ali preguraćemo ovaj period i pružićemo šansu mlađima.

A photo posted by Guelor Kanga (@guelor1990) on

A video posted by Guelor Kanga (@guelor1990) on

  - Ono što nije u redu je da Muče ide u Zagreb da gleda tenis (u trenutku kada Crvena zvezda igra sa Metalcem prim. aut), još se i hvali na Instagramu, sve liči na Džošuu Parkera. Stavljaju se slike hrane, gde se boravi, ja bih sve svoje slike spalio jer me podsećaju kako sam bio lep - u svom stilu "ispalio" je Božović.

  A video posted by mouche7 (@mouche7) on

Trener Zvezde je potom nastavio da nije ljut na Uga Vijeiru, iako priznaje da Portugalac nije fokusiran na obaveze.

- On mora da bude ljut na sebe, u glavi nije u Zvezdi i Srbiji i žao mi je što se tako ponaša. On je trebalo ove sezone da bude naš najbolji fudbaler i da trasira put ka većem klubu.

Na pitanje novinara šta očekuje u meču Vojvodine i Partizana u Novom Sadu, trener šampiona Srbije odgovorio je:

- Očekujem da se prekine utakmica. Šalim se, naravno, očekujem dobar fudbal i ako budem imao vremena pogledaću. Svejedno mi je ko će pobediti, neka to bude bolji. Objektivno, vodimo računa samo o nama i kada smo pravi onda je sve u redu - zaključio je Božović.

Utakmica 18. kola Superlige između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    30. novembar 2016 | 15:08

    Kakav si ti Laf..:-)

  • dovla

    30. novembar 2016 | 18:29

    Ti treba da cutis i da letis iz zvezde sto pre,jer su to tvoja pojacanja gospodine grofe!Ne znam kako imas obraza jos i da komentarises nesto na tu temu!Ovo je sramota da zvezda vec duze vreme nema prvih 11 nego svaku utakmici ti nesto pametujes!Vreme je da letis zajedno sa tvojim tviterasima !

  • Goran

    1. decembar 2016 | 20:40

    Idi molim te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA