Brutalne optužbe Partizan TV-a: Zvezda postaje kriminalni kartel, ovi su nadmašili i Arkanov Obilić (VIDEO)

O epizodi broj 88 Partizanovog vesnika će se dugo pričati

Printskrin: Youtube/Danas Conference Center Printskrin: Youtube/Danas Conference Center

Odnosi izmešu Crvene zvezde i Partizana su sve zategnutiji kako se približava kraj sezone i kako se trka za titulu rasplamsala. Meč na Marakani između Zvezde i Vojvodine podigao je mnogo prašine zbog odluka arbitra Srđana Obradovića.

Oglasili su se mnogi iz Partizana, igrači, predsednik Milorad Vučelić, sportski direktor Ivica Iliev... Ipak, najbrutalniji komentar dao je voditelj Partizan TV-a, Željko Pantić, koji je ocenio da ''ovo što Zvezda radi predstavlja čist kriminal''.

>>> Kako će Zvezdin migrantski talas iz Afrike izgledati u 10. sezoni kupanja? 6 brutalnih izjava Partizanovog novinara o večitom rivalu (VIDEO)

OBILIĆ POSLE OVE SEZONE ODLAZI U ISTORIJU KAO PARADIGMA KRIMINALA U FUDBALU

Foto: Telegraf Stadion FK Obilić, koji je pod vođstvom Željka Ražnatovića Arkana bio šampion 1997. godine; Foto: Telegraf

- Obilić kao paradigma kriminala odlazi u istoriju - rekao je u uvodu Željko Pantić, a onda dao brutalan komentar na račun večitog rivala.

- Da li se iz tog vremena sećate samo jedne utakmice koja liči na ono što arbitar Srđan Obradović radi tokom ovog prvenstva? A Obilić je iznikao u periodu kada je zemlja izašla iz jednog krvavog rata i ušla u rat na Kosovu. Dakle, u nenormalnom društvenom, ratnom, ambijentu iznikao je Obilić.

- A u kom ambijentu je iznikao klub koji na ovaj način spušta na dno dna naš fudbal? To je pitanje za posebnu analizu. Mi nismo ni u ratu, niti iz rata izlazimo, niti postoje bilo kakve objektivne društvene okolnosti kojima bi moglo da se opravda nastajanje takvog kriminalnog kartela kakav Crvena zvezda postaje iz nedelje u nedelju.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kako smo došli do toga da Srđan Obradović bude sudija, to prosto vapi za nekom turskom ili španskom serijom. Sudijska komisja samo što ne obuče Zvezdine dresove, sudije od sledećeg kola neće imati žuto-zelene zastavice, treba da budu crveno-bele. Srđan Obradović u Zvezdinoj trenerci paradira Jagodinom. Je l to sudija ili pripadnik navijačke grupe? Da li smo prvi put dobili pripadnika navijačke grupe kao sudiju?

ZVEZDA JE NA NIVOU MLADOSTI IZ LUČANA, KANGU JE VIŠE SRAMOTA DA ŠUTIRA PENALE

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Željko Pantić je zatim ocenio kvalitete Crvene zvezde i istakao da se večiti rival njegovog kluba ne bi ni bori za titulu po kvalitetu.

- Crvena zvezda ne treba da bude u trci za titulu. Ona je negde između Vojvodine i Mladosti iz Lučana po kvalitetu tima. Četiri kola pre kraja ima 11 dosuđenih jedanesteraca. 2007/08 Partizan imao 7 penala, u naredne dve sezone po dva penala za celu sezonu.A Zvezda 4 kola pre kraja ima 11 douđenih jedanaesteraca. Gelor Kanga će ući u istoriju. Čovek skida dres, valjda neće više da igra, sramota ga je. Kada vide snimke, šta će skauti da kažu, dečko, kako ti pobeđuješ.

- Ovo dovodi do toga da igrači zvezde dolaze na zao glas jer pobeđuju kriminalom od koga se Evropa trese. Zato posle ove sezone Obilić više niko pominjati neće. Kada budemo hteli da objasnimo simbol kriminala u fudbalu, reći ćemo Crvena zvezda pod Zvezdanom Terzićem.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

- Kada uđete u polemiku sa navijačima Zvezde, koji ovo smatraju ''vraćanjem'' za sve što je Partizan uradio prethodnih sezona, kada ih pitate koje su to situacije, vrte samo dve situacije. Milijaš u Kupu i 1. kolo Partizan - Novi Pazar. Te dve ili tri utakmice su izgovor za serijsku krađu.

- Da Partizan osvoji Kup mesne zajednice na ovaj način, mene bi bilo sramota - poručio je Željko Pantić.

To je samo deo burnog obraćanja voditelja Partizan TV-a, o kojoj će se sigurno mnogo pričati:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    4. maj 2017 | 14:28

    Panticu, sudija Obradovic je deklarisani partizanovac a ti tako o coveku...pa nije li te sramota da pricas gluposti, kada vec kritikujes zasto ne sponenes utakmicu Partizan Radnik /ko bese sudio/, pa onda cuvene partitanove prelasje iz 1 u 2 naravno 'postene'...pa da malo pricas o prijateljskim klubovima...pa o cuvenim toletovim titulama, opet naravno 'postenim'...dobro bre panticu 'ne ripaj po kupeju'...jako boli ZVEZDINA velicina, znam to, ali sta da se radi tako je...i nedostizno za vas

  • Sasa Niksic

    4. maj 2017 | 13:58

    Da li te je sramota to sto ste 3 utakmice zaredom dobili prelazom 2/1? Ako cemo posteno,namjestamo i mi i vi. Samo je problem sto vi stalno kukate.

  • Skorpion

    4. maj 2017 | 14:08

    "Da Partizan osvoji Kup mesne zajednice na ovaj način, mene bi bilo sramota" – poručio je Željko Pantić. Da ti Panticu znas sta je sramota ne bi niti radio niti navijao za Partizan. Sto ne pozoves Lotara Mateusa u jednu emisiju na TV Partizan, da promovise svoju knjigu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA