Mitrović promašio penal, kazna za Anderleht stigla u 90. minutu! (VIDEO)

Srpski napadač propustio je priliku da protiv Genka donese svom timu važne bodove u borbi za titulu u Belgiji

  • 5

Ne ide Aleksandru Mitroviću u poslednje vreme! Posle konflikta sa trenerom Anderlehta, srpski reprezentativac je na utakmici protiv Genka promašio jedanaesterac, a njegov klub je na kraju poražen.

U značajnom susretu za njegov tim koji pokušava da stigne prednost Standarda i postane šampion Belgije, može se reći da je nekadašnji igrač Partizana glavni krivac zato što njegova ekipa ne samo da nije trijumfovala, već je izgubila.

Mitrović je imao priliku da u 63. minutu sa bele tačke donese prednost svom timu, a verovatno i pobedu, ali je propustio pošto je lopta posle njegovog udarca završila na stativi. Ubrzo je i napustio igru, a ekipa iz Brisela je primila pogodak u 89. minutu koji je postigao Bufel i doneo pobedu Genku.

Ovaj meč je bio prilika da se Anderleht primakne na samo bod zaostatka za vodećim timom na tabeli, ali umesto toga ostaće na četvrtoj poziciju sa isto toliko bodova manje od prvoplasiranog Standarda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA