STAMENKOVIĆ: Bio sam nezadovoljan što smo poveli 2:0! (VIDEO)

- Ne sećam se da sam primio dva autogola, to je odredilo ishod utakmice. Mogu da kažem da sam nezadovoljan što smo poveli 2:0 i da smo mogli više da izvučemo ovde i nadam se u da ćemo pobediti u Baku - rekao je golman Nefčija

  • 3

Saši Stamenkoviću se tri puta zatresla mreža u meču sa Partizanom. Golman Nefčija imao je par odličnih intervencija, ali je ipak morao pognute glave da napusti stadion u Humskoj.

Retke su utakmice na kojoj jedna ekipa postigne dva autogola, a takva je situacija bila na meču između Partizana i tima iz Azerbejdžana.

- Ne sećam se da sam primio dva autogola, to je odredilo ishod utakmice. Mogu da kažem da sam nezadovoljan što smo poveli 2:0 i da smo mogli više da izvučemo ovde i nadam se u da ćemo pobediti u Baku. Moram da pohvalim igrače Partizana i trenera Nikolića, jer su bili izuzetno korektni i imam lepo mišljenje o njima - rekao je golman Nefčija i osvrnuo se na vređanje navijača crno-belih:

- Navikao sam na ovakvu atmosferu, nemam šta drugo da kažem. Očekivali smo i više od Partizana, ali smo pokazali da možemo da igramo sa njima. Pred našim navijačima su padale i veće ekipe, tako da sam optimista - rekao je Stamenković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki smederevo

    22. avgust 2014 | 14:40

    Pfc lako ide dalje .p.s.ponavljam Kaznjenicima UEFA je strogo zabranjeno bilo kakvo komentarisanje sem o Samponima i friziderima za pecurke .

  • Sinbe

    22. avgust 2014 | 00:55

    Kladionice uvode sistem : Protivnik daje autogol. Specijalno za meceve Partizana XD

  • Decko grobara do koske

    22. avgust 2014 | 07:49

    Iz tvojih usta, u Bozije usi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA