Dok srpska košarka doživljava haos, direktor Gogić na putu!

Dok mediji i javnost pričaju i pišu o njemu, mi smo nekoliko dana pokušavali da kontaktiramo v.d. Gogića, trenutno najtraženijeg čoveka domaće košarke, i konačno dobijemo odgovor da je na putu i da će od sutra biti u situaciji da se oglasi

  • 3

U skorije vreme domaća košarka nije proživljavala teže trenutke! Sredinom aprila saopšteno je da će se od 5. kola Superlige, umesto po ULEB-ovim pravilima, igrati onako kako nalaže FIBA.

Posle toga, Darka Jovičića zamenio je Dragan Gogić koji je došao na mesto v.d. direktora Udruženja klubova košarkaške lige.

Od tada, u košarci je zavladao haos: Duško Vujošević prvo je opomenut, a onda novčano kažnjen jer je zbog visoke temperature u hali skinuo sako, iako su istu stvar uradili i treneri drugih klubova.

Mnogi košarkaši nose helanke kao uobičajeni deo opreme ispod dresa, ali su samo pojedini, za sada, opomenuti.

Osim ovoga, stiče se utisak da Udruženje lako poseže za opomenama ili kaznama, neobjektivno, kao i da se pojedine odluke donose neplanski i u hodu.

Dok mediji i javnost pričaju i pišu o njemu, mi smo nekoliko dana pokušavali da kontaktiramo v.d. Gogića,  trenutno najtraženijeg čoveka domaće košarke, i konačno dobijemo odgovor da je na putu i da će od sutra biti u situaciji da se oglasi.

Dok Srbija bruji o njemu, on nije tu.

Sačekaćemo i petak, možda se oglasi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA