≫ 

SAZNAJEMO! Evo kakav je status Zorana Mirkovića i ostaje li u Partizanu posle "one izjave" (VIDEO)

Pitanje statusa se nije ni postavljalo, Bata uživa veliku podršku kluba i ostaje – kaže prvi čovek sportskog sektora za Telegraf.rs

  • 17

Emotivna izjava Zorana Bate Mirkovića posle remija sa Mačvom, u kojoj je napomenuo da se, kako je rekao - “ne snalazi dobro u ovim vremenima”, podvlačeći da ne misli na teške vremenske uslove u kojima se igralo i nagovestio da će dobro razmisliti o budućnosti na klupi Partizana, unela je pometnju među crno-bele.

Ali, razgovori mladog stručnjaka sa pojedinim čelnicima kluba posle duela sa Šapčanima spustili su tenzije u značajnoj meri, pa se isprva u neformalnim pričama moglo čuti da Mirković ostaje trener, a zvanična potvrda stiže i od sportskog direktora Ivice Ilieva.

U izjavi za Telegraf prvi čovek sportskog sektora kaže da status Mirkovića nijednog momenta nije bio upitan.

- Nijednog trenutka se u klubu nije postavljalo pitanje da li Zoran Mirković ostaje ili odlazi sa klupe Partizana. Teško mu je pala nepravda koja nas je zadesila u petak na meču sa Mačvom, kao uostalom i svima u klubu. U takvim situacijama je teško ostati miran i odmeren. Pogotovo nekome ko je bio vrhunski fudbaler, a sada trener, i oduvek je pošteno i srcem obavljao svaku ulogu. Bata uživa veliku podršku kluba i ostaje trener Partizana – jasan je Ivica Iliev.

Ivica Iliev i Zoran Mirković; Foto: MN Press

Mirković se inače i sam ogradio u trenutku kada je izustio da razmišlja o budućnosti u Partizanu, rekavši da teško kontroliše emocije i da je  “glava vruća”.

- Sada sam možda i vruće glave, pustimo da prenoći, ali ću sigurno u narednim danima doneti odluku o svemu – rekao je medijima u “miks zoni” trener Partizana.

Zoran Mirković vruće glave posle Mačve ostavio Grobare zabrinute; Foto: MN Press

Podsetimo, Mirković je ekipu preuzeo minulog leta, posle smene Miroslava Đukića, i bio je jedan od retkih koji je želeo da se uhvati u koštac sa izazovom, dok su drugi okretali glave. Nije selektirao postojeći (slab) tim, niti ga je pripremao tokom leta, pa je predstojeći zimski prelazni rok prvi u koji će biti direktno uključen.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. decembar 2018 | 12:28

    Остао или не, епилог се зна. Звезда шампион. Него, шта би са обећањима о иступању из лиге, па једног о промени пасоша...

  • rikimil

    17. decembar 2018 | 12:51

    Ja sam Delija , a zelja mi je da I Partizan bude mnogo uspesniji no sto j sada, a sve u svrhu napretka naseg fudbala. Mislim da Ilijev nije uspesan I da bi on pre trebalo da ode , a ne Mirkovic.

  • Putin R.S

    17. decembar 2018 | 12:13

    Ponavlja se situacija kao sa Djukicem. Izjava Ilijeva potpuno ista kao kod Djukica, samo par nedelja kasnije je pao otkaz. Problem je sto niko nece da prihvati poziciju trenera u ovoj poziciji kao i sa ovom upravom. Pitanje je zasto bi da ga menjate kada ce te napustati prvenstvo?? Taman vam je ekipa dobra za Srpsku liku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA